Foto: Quilt

Nova avdio aplikacija Quilt skrbi za vaše dobro počutje

"Križanec" med Clubhousom in Bumblom BFF

Zadnjič posodobljeno: :

Aplikacija Quilt je zasnovana tako, da vam pomaga ustvariti pristna prijateljstva glede na to, kaj vas v življenju motivira ali čez kaj se trenutno prebijate.

Če radi skrbite zase in si želite, da bi obstajala aplikacija, ki zajema bistvo aplikacij Bumble BFF in Clubhouse, boste želeli spoznati aplikacijo Quilt. Gre za avdio platformo, kjer so v glavni vlogi moderatorji, strokovnjaki za različna čustvena področja. Ti običajno pozdravijo vsakega poslušalca posebej, kar morda daje nekaj več poguma, da dejansko spregovorite in se pridružite pogovoru. Ustanoviteljica aplikacije Ashley Sumner namreč želi, da se uporabniki počutijo udobno, ko se oglasijo s sprehoda, iz avta ali iz službe – enako kot takrat, ko bi poklicali prijatelja. “Imela sem ženske, ki so ravnokar prišle iz zdravniške ordinacije in na Quiltu sporočile, da so noseče – mislim, da niso povedale niti svojim možem,” pravi Sumnerjeva.

Aplikacija Quilt, ki je svojo pot začela leta 2007 kot platforma za osebna druženja po domovih uporabnikov, je morala v času pandemije spremeniti svoje smernice. Po besedah Sumnerjeve je bil prav zvok najboljši način, kako ljudem pomagati, da se med seboj povežejo. Petčlanska ekipa je posodobljeno aplikacijo Quilt zagnala letos januarja in od takrat dalje se število uporabnikov vsak mesec podvoji.

“Nismo odprta platforma, na katero bi lahko vsi prihajali in se pogovarjali o ambicijah in zbiranju finančnih sredstev,” dodaja Sumnerjeva. “Zelo namerno smo določili, da je to prostor, ki se uporablja za pogovore, usmerjene v samooskrbo, kot so duhovnost, duševno zdravje, smisel življenja, odnosi in osebni razvoj.”

Kako uporabljati aplikacijo Quilt?

Foto: App Store

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store in si ustvarite račun (trenutno je aplikacija na voljo samo za uporabnike iPhona, vendar se lahko prijavite na čakalni seznam za Android). Ko se pridružite, boste pozvani, da izberete vsaj tri teme, ki vas zanimajo. Vsi nadaljnji predlogi bodo temeljili na teh odločitvah, zato izberite teme, s katerimi bi se dejansko želeli ukvarjati. Naložite svojo sliko, dodajte opis in izberite uporabniško ime. Ko pridete na domačo stran, boste videli vse, kar se dogaja v živo. Če se ne želite oglasiti, lahko na zavihku Odkrij poiščete prijatelje ali pa začnete slediti predstavljenim računom, kot so moderatorji in ambasadorji. Aplikacija ima vsak dan tri sobe za dobrodošlico, s čimer želijo motivirati nove člane in odgovoriti na vprašanja, povezana s Quiltom.

Želimo vam veselo raziskovanje aplikacije in veliko kakovostnih pogovorov!

Dodatne Informacije

wearequilt.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!