fbpx

Nova romantična modna kolekcija Simone Roche x H&M

H&M je danes ena največjih in najbolj priljubljenih blagovnih znam. S kolekcijami, ki so prinesle kombinacijo dostopnih cen in priljubljenih modnih trendov, je modo približala širokemu občinstvu. Od leta 2004 pa H&M na modni sceni izstopa tudi s posebnimi kolekcijami, ki jih oblikujejo z nekaterimi največjimi modnimi hišami in oblikovalci na svetu. Letošnjo pomlad se jim je pridružila modna oblikovalka Simone Rocha.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha je z modo obkrožena že od malih nog. Kot hči modnega oblikovalca Johna Rocheja je Simone preučevala in odkrivala svet mode skozi prizmo različnih kultur in tradicij, umetnosti in obrti. Danes Simone živi in ​​dela v Londonu in v svojih kreacijah slavi svojo osebno medetnično dediščino in nešteto navdihov, ki so vplivali na rast njene blagovne znamke. Simone se je odločila proslaviti deset let svoje blagovne znamke s sodelovanjem z znamko H&M.

Simone Rocha x H&M kolekcija nas vabi v čarobni svet irske oblikovalke. Ustvarjena z željo po oblikovanju brezčasnih kosov, ki jih boste vedno znova oboževali in nosili, kolekcija H&M s Simoninim podpisom hkrati prinaša nostalgično in sodobno, zasanjano in močno modno zgodbo, pripovedovano skozi ženske, moške in otroške modele.

V poklon kolekcijam, ki so opredelile njeno blagovno znamko, Simone prinaša nov pogled na svoje pretekle kreacije in jih spremeni v modele po meri danes. Glavni motivi kolekcije so igra silhuet in raziskovanje krojev, razkošne dekoracije in jasno poudarjeni vplivi, ki so definirali svet Simone Roche. Okrašeni z biseri, v nevtralnih tonih z dodatkom nežno roza in živo rdeče ter tradicionalnimi tartan in romantičnimi cvetnimi motivi, oblačila Simone Rocha x H&M izgledajo odlično kot samostojni kosi in v medsebojnih kombinacijah. Romantične obleke, prikupni plašči in modni dodatki bodo garderobo vsake ženske in dekleta naredili bolj posebno, moški modeli pa odmik od klasičnega in monotonega.

Kolekcija Simone Rocha x H&M bo na voljo od 11. marca 2021 v spletni trgovini.

Dodatne Informacije

hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!