fbpx

Nove serije in filmi, ki jih lahko najdete na Netflixu (julij 2022)

Purple hearts Foto: Netflix
Zadnjič posodobljeno: :

Netflix že nekaj časa velja za eno najbolj priljubljenih platform, ob katerih si lahko preživimo miren večer. Za vas smo pripravili najnovejše in filme, ki jih boste tam našli julija 2022 in zagotavljamo vam, da vam ob akciji, zabavnih trenutkih in napretih prizorih dolgčas gotovo ne bo.

1. Girl in the picture

Dokumentarni film Girl in the picture razkriva grozljive skrivnosti o resničnem kriminalnem primeru: smrti mlade matere in ugrabitvi njenega sina. Šele po več desetletjih je namreč znana dekletova resnična identiteta, z njo pa tudi resnica o tem, kaj se je pravzaprav zgodilo.
Film je režirala Skye Borgman, inspiracija zanj pa leži v knjižni uspešnici novinarja Matta Birkbecka. V glavnih vlogah nastopajo Dana Mackin, Robert Christopher Smith in Natalie De Vincentiis.

2. Hello, goodbye, and everything in between

Hello, goodbye, and everything in between je romantična komedija, ki je kot narejena za vse, ki občutite nostalgijo po najstniških letih in vaši prvi romanci. Claira in Aidan sta sklenila dogovor, da svoje razmerje prekineta pred odhodom na fakulteto, vendar nista več prepričana, ali se ga bosta lahko držala. Zato se dobita na zadnjem zmenku, ki bo razkril, kakšna odločitev je prava zanju.
Film je režiral Michael Lewen, v glavnih vlogah pa nastopajo Jordan Fisher, Talia Ryder in Ayo Edebiri.

3. Boo, bitch

Boo, bitch je miniserija, ki obljublja, da se boste ob njej nasmejali do solz. Zgodba se začne, ko mlada Condor sklene odločitev, da bo končno nehala živeti v strahu in bo namesto tega izkusila vse, o čemer že dolgo sanja. Vendar pa naslednje jutro ugotovi nekaj strašnega: postala je duh.
Avtorji serije so Erin Ehrlich, Lauren Iungerich, Tim Schauer in Kuba Soltysiak, v njej pa igrajo Jami Alix, Lana Condor in Zoe Margaret Colletti.

4. The longest night

The longest night oz. La noche más larga je španska miniserija, v kateri akcije ne manjka. Zgodba je postavljena v zapor, v katerega vdre skupina oboroženih moških. Njihov cilj je odpeljati serijskega morilca Simona, vendar pa je vodja zapora pripravljen storiti vse, da do bega ne bi prišlo.
Serijo sta režirala Xosé Morais in Víctor Sierra, v njej pa lahko občudujete igralce, kot so Roman Rymar, Alberto Ammann in Luis Callejo.

5. Extraordinary attorney Woo

Extraordinary Attorney Woo je korejska serija, ki na Netflix prihaja 13. julija. Glavna junakinja je mlada odvetnica Woo Young-woo, ki se sooča z izzivi uspešne kariere. Woo je izjemno inteligentna in ustvarjalna, vendar pa ji zaradi diagnoze avtizma težave povzročajo socialne interakcije.
Režiserja filma sta Yoo In-sik in Moon Ji-won, v glavnih vlogah pa nastopajo Park Eun-bin, Kang Tae-oh in Kang Ki-young.

6. Purple hearts

Purple hearts je romantična drama, ki bo brez dvoma ogrela vsako srce. Zgodba se začne, ko se Cassie, ki sanja o pevski karieri, poroči z marincem Lukom – ne zaradi ljubezni, pač pa zaradi finančnih koristi, ki jih tak zakon prinaša. Nato pa se par kar naenkrat sreča s tragedijo, ki med njima splete močno povezavo.
Film na Netflix prihaja 29. julija, režirala pa ga je Elizabeth Allen Rosenbaum. V glavnih vlogah nastopajo Sofia Carson, Nicholas Galitzine in Chosen Jacobs.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!