fbpx

Novi reality show družine Kardashian: kaj vemo o njem?

Foto: Hulu

Če se uvrščate med oboževalce družine Kardashian, vas je v lanskem letu gotovo neprijetno presenetila novica, da se njihov resničnostni šov poslavlja. Vendar pa naj vas ne skrbi: slavna družina se namreč na male zaslone vrača in sicer preko nove resničnostne oddaje z naslovom Kardashians. Pozanimali smo se, kako se bo nov šov razlikoval od vsem dobro znanega in kdaj bo na voljo prva epizoda.

Ko so pripadnice prepoznavne družine Kardashian razglasile, da se njihov priljubljeni šov končuje, je to marsikoga presenetilo. V njihovih življenih drame namreč še zdaleč ni manjkalo in oboževalci so si želeli iz prve roke izvedeti, kako se bo vse skupaj razpletlo. Toda kmalu se je izkazalo, da se slavne sestre nikakor ne poslavljajo, ampak namesto tega začenjajo nov resničnostni šov. Le-ta bo namesto na kanalu E! Entertainment na voljo na ameriški platformi Hulu.

Kaj lahko v novem šovu pričakujemo?

Ljubitelje priljubljene serije je seveda zanimalo, kako se bo nov šov razlikoval od prejšnjega in kdaj si ga bodo lahko ogledali. Prvi napovednik ni razkril prav veliko, je pa postalo jasno, da je naslov resničnostne oddaje Kardashians in da bodo v njej nastopale vse sestre.
Šov na Hulu prihaja 14. aprila, nove epizode pa bodo na voljo vsak četrtek. Videti je bilo tudi, da glamurja ne bo manjkalo in da si bodo gledalci življenja Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie in Kris lahko ogledali še od bližje, kot so bili tega do sedaj navajeni.

Drugi napovednik

Drugi napovednik je razkril že veliko več. Pokazal je, da si Kourtney in njen novi zaročenec Travis Barker želita skupnega otroka, da se Khloé še vedno ukvarja z zapletenim odnosom s Tristanom Thompsonom, da se Kendall poskuša spopadati s temnimi platmi slave in da je Kim po koncu zveze s Kanyejem Westom spoznala novo ljubezen. Čustev in napetosti bo torej v izobilju.

Ne bo pa se nov resničnostni šov dotikal le drame: Kim je v intervjuju za Wall Street Journal razkrila, da bo gledalcem približal tudi poslovne podvige, ki se jih družina neumorno loteva.
Trenutno velja, da bo šov potekal v 2 sezonah, vsaka od njiju pa bo imela 40 epizod. Oboževalci seveda upajo, da bo družina pogodbo podaljšala in po pozitivnih odzivih vse kaže, da bo do tega res prišlo.

Mnoge oboževalce je zanimalo tudi, ali bodo v šovu lahko videli tudi Scotta Disicka in na zadovoljstvo marsikoga je kmalu postalo jasno, da je odgovor pritrdilen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!