fbpx

5 modnih barv za lase 2022: od prefinjenih odtenkov vanilije do karamele in kave

Foto: envato

Ko govorimo o barvih tonih za lase, bodo v letu 2022 prevladovali topli toni. Poudarek bo na sijaju in polnosti barv vaših najljubših sladic: vanilije, čokolade, kave, karamele.

Bogata vanilija

Skandinavski slog je v modi priljubljen že leta, letos pa je njihov vpliv viden v svetu lepote. Za svetlo barvo so značilni hladni in pepelnati odtenki, gre za odlično izbiro za prihajajočo pomlad in poletje.

Barva karamele

Druga modna barva te pomladi je karamela. Je popolna izbira za tiste, ki imajo naravno temne lase in jih želijo rahlo posvetliti. Lasje karamelne barve izgledajo odlično na soncu, saj šele takrat pokažejo ves svoj sijaj. Barva se dobro poda tudi svetlejšim lasem, ki želijo dodatek toplejših in mehkejših tonov.

Bakreno rdeča

Ta odtenek krasi močna, intenzivna barva, še posebej pa se prilega svetlejšim tipom polti in je odlična izbira za naravne blondinke.

Cherry cola

Že samo ime pove, da gre za odtenek, ki je sestavljen iz močnega čokoladnega tona in češnjevo rdečih odtenkov. Ti postanejo vidni šele pod svetlobo in določenim kotom – takšno barva se ustvari s tehniko – balayage. Gre za zelo vsestransko barvo, ki omogoča individualen videz.

Barva kave

Barvo kave ali mocha, bi lahko opisali kot popolen trend prefinjenosti in glamuroznosti. Je popolna izbira za vse tiste, ki si letos želite temnejši odtenek las. Kot že ime pove, spominja na jutranjo črno kavo ali temno čokolado z visoko vsebnostjo kakava. Za to barvo je pomembno, da so lasje zdravi in ​​negovani, da bogati odtenek rjave pride do polnega izraza.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!