fbpx

Japonska tehnika razstrupljanja: namočite noge v to kopel in očistite telo toksinov

Foto: envato

Obstaja veliko metod razstrupljanja, mnogi pa so navdušeni nad to japonsko tehniko. V vašem telesu so bakterije in toksini, ki jih morate pravočasno odstraniti. V nasprotnem primeru bo to povzročilo različne zdravstvene težave in resne bolezni.

Načinov razstrupljanja je veliko, a ena najučinkovitejših je ta japonska tehnika namakanja stopal.

Večina živcev v telesu se nahaja v nogah. Zato je razstrupljanje telesa veliko bolj učinkovito izvajati s pomočjo stopal.

Znebite se toksinov iz telesa. Foto: Cottonbro / Pexels

Priprava kopeli

Posodo napolnite z vročo vodo in dodajte 1/2 skodelice sode bikarbone, 1/2 skodelice morske soli, 1/2 skodelice jabolčnega kisa in eterično olje po vaši izbiri. Dobro premešajte, dokler se vse sestavine ne raztopijo, nato potopite noge v to mešanico.

Držite jih v tej vodi 30 minut. Če se med tem začutite šibkost, ne skrbite, saj je to del razstrupljanja.

V stopalih je zdravje. Foto: Nataliya Vaitkevich / Pexels

In še dodatno, priporočljivo je tudi povečati vnos magnezija v dnevni prehrani.

Za povečanje ravni magnezija v telesu si lahko naredite kopel s pol skodelice magnezijeve soli in eteričnega olja po izbiri. Mešajte, dokler se ne stopi, nato dodajte glino, razredčeno z vodo. Noge držite v mešanici 25 minut na dan, da povečate raven magnezija v telesu in izboljšate absorpcijo drugih hranil.

Ne glede na to, katero metodo izberete, morate postopek izvajati neprekinjeno en mesec.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!