fbpx

Novoletna zabava in čas za bleščice

Bleščice ... stalne spremljevalke novoletnih zabav, ki iz nas lahko v trenutku spremenijo v pravo divo, napačno kombinirane, pa nas kaj hitro spremenijo v novoletni okrasek. Bleščice moramo nositi previdno, a samozavestno, predvsem je pomembno, da jih znamo kombinirati. In kako v njih izgledati čudovito?

Pri nošenju bleščic velja zgolj eno pravilo. Bleščice vedno kombiniramo z neopaznim osnovnim kosom. Tako lahko svoji najljubši mali črni oblekici dodamo srebrne salonarje, posute z bleščicami. Bleščeči obleki se lepo podajo enostavni modni dodatki, kot sta preprost prstan ali zapestnica komplementarnih barv. Bleščice pa niso le opazne zgolj na oblačilih. Odlično izgledajo tudi na nohtih, na elastikah in trakovih za lase, na senčkah, tiste najbolj pogumne pa si lahko ”nableščičijo” celo ustnice.

Marsikatera od nas se bleščic podnevi izogiba, ker naj bi bile preveč vpadljive. Vendar to ne drži. Pravilno nošeni svetleči modni kosi lahko izredno poživijo in polepšajo dnevni izgled. Letos bleščice kraljujejo predvsem na čevljih. Čevlji z nizko peto, kot so balernike, brouge ali mokasini, so idealen način za osvežitev našega modnega izgleda. Primerne so tudi za v službo. Črn hlačni kostim bo tudi s svetlečimi salonarji še vedno izgledal dovolj resen, a hkrati igriv. Letos so še vedno zelo modne tudi majice okrašene z bleščicami, ali črno krilo posuto z bleščicami, ki ga lahko kombinirano z ohlapno belo bluzo.

Za konec ne pozabimo, da bleščice vedno kombiniramo s samozavestjo. Zablestimo zadnjo noč v letu!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!