fbpx

Numerološki horoskop za leto 2022: vaša osebna številka razkriva vse o sreči, ljubezni in zdravju

Foto: Brooke Cagle/Unsplash

Le kaj vam prinaša numerologija - seštevek imena in priimka ter rojstnega datuma - v letu 2022? Vas čaka sreča? Ljubezen? Boste zdravi? Preverite svoj numerološki horoskop za leto 2022!

Vsak od nas ima svojo osebno številko, ki lahko razkrije marsikaj o našem značaju in prihodnosti.

Za branje podrobne numerološke napovedi za leto 2022 je treba najprej izračunati osebno številko glede na datum rojstva. Sešteti morate vse številke od datuma rojstva, dokler ne dobite enomestne številke.

Na primer, če ste rojeni 15. decembra 1989. Izračunajte na naslednji način: 1 + 5 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 9 = 36 Nato dodajte 3 + 6 = 9 Število v tem primeru je devet.

Na enak način izračunajte svoje število glede na datum rojstva in ugotovite, kaj vam napoveduje numerološki horoskop za leto 2022!

Število 1

Prvo četrtletje bo težko in zahtevno, še posebej v vašem osebnem življenju. Pri delu boste težko ohranili harmonijo in mir. Do sredine leta boste dosegli nekaj rezultatov na podlagi svojega preteklega dela. Finance bodo zmerne, stroški pa bi se lahko zmanjšali.

Na osebnem nivoju bo obdobje dobro, predvsem v drugi polovici leta, saj se bo vaš odnos z zakoncem in družino izboljšal.

Leto 2022 je tu. Foto: Becca Tapert / Unsplash

Samski bodo težko našli osebo svojih sanj, tisti, ki so v zdravih razmerjih, bodo naredili še korak dlje. Zdravje bo zahtevalo nekaj skrbi, zlasti v zvezi z očmi.

V svoje življenje vnesite ravnovesje, da boste lažje upravljali svoj čas.

Število 2

Imeli boste leto polno odličnih priložnosti. To bo popoln čas, da se znebite starih stvari in si izboljšate življenje.

Stvari iz preteklosti se lahko razrešijo že v začetku leta, kar vam bo prineslo mir. Nagnjeni boste k preoblikovanju stvari v svojem življenju.

V drugi polovici leta boste morali urejati stvari v službi, saj boste pod pritiskom nadrejenih, negotovost pa bo vplivala tudi na vaše duševno zdravje.

Možno je, da boste stopili v trajno razmerje. Obstajajo tudi možnosti za spravo s partnerjem iz preteklosti. Ker boste razmišljali o napakah iz preteklosti in jih poskušali popraviti, bo to v vaše življenje vrnilo ljudi, s katerimi ste imeli velike prepire ali nesporazume.

S finančnega vidika bi lahko drugi del leta prinesel nekaj izzivov. Vendar pa vam bodo vaši prihranki na začetku leta pomagali pri soočanju z napetostmi.

Število 3

Leto ni dobro za začenjanje novih stvari. Prvo četrtletje bo za vas nekoliko zahtevno in zmedeno. Težko boste določili prioritete in obvladovali stvari, še posebej na profesionalni ravni. Imeli boste veliko neproduktivnih in nasprotujočih si misli, zato v začetku leta ne sprejemajte večjih odločitev.

Sredina leta lahko prinese nekaj velikih sprememb v vašem življenju, tako v zasebnem kot v poklicnem življenju. Te spremembe bodo nenadne in močne, v četrtem četrtletju pa se bodo stvari začele usklajevati.

V vaše življenje prihajajo spremembe. Foto: Becca Tapert / Unsplash

Ljubezensko življenje se bo zamajalo, vstop v dolgotrajno stabilno razmerje ni na vidiku. Tisti, ki so že v razmerju ali poročeni, se lahko zaradi različnih mnenj soočijo z nekaterimi konflikti.

Do konca tretjega četrtletja boste priča uravnoteženemu finančnemu položaju in konec leta bo finančno dober.

Število 4

Letošnje leto bo prineslo nove upe in priložnosti. Kar vam v preteklosti ni služilo, bodo v tem letu nadomestile boljše stvari in okoliščine. Za svoje trdo delo boste dobro plačani.

Morate končati, kar delate in se osredotočiti na nove cilje v življenju. Implantacija svežih idej bo prinesla rast, širitev in blaginjo.

Konec leta lahko prinese nekaj izzivov in težav na delovnem mestu, vendar bodo vaša prizadevanja prinesla stabilnost v življenje.

Začetek leta bo zaradi sprememb v osebnem življenju nekoliko čustveno obremenjen. Vendar pa bo prilagajanje prineslo srečo in veselje v življenje. Premagali boste svoje toksične odnose.

Samski imajo odlično priložnost spoznati svojo sanjsko osebo. Dolge zveze se lahko spremenijo v zakon. Lahko pa se zakonski pari v prvem četrtletju leta srečajo z nesporazumom med partnerjema.

Sredina leta bo prinesla uravnoteženje vaših prihodkov in odhodkov. Svetujemo vam, da v tem obdobju varčujete.

Število 5

Za svoje znanje in delo boste dobro plačani. Tudi če ste preveč zaposleni, bo to izboljšalo vašo učinkovitost in imeli boste dovolj časa, da ponovno odkrijete svoj potencial in si napolnite baterije za izvedbo nečesa novega in vznemirljivega.

V tem letu boste sprejeli tudi nekaj pomembnih odločitev v življenju.

Morda, vas obišče sreča. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Druga polovica leta bo prinesla boljše rezultate dobili boste tudi velike priložnosti v karieri.

Finančno bo ugodno drugo četrtletje, kjer boste lahko ustvarili dodaten dohodek oziroma dobiček. Tudi nekatere vaše kratkoročne naložbe vam bodo prinesle neverjetne rezultate.

Boste čustveni in občutljivi. Morda se boste soočili z nekaterimi nesporazumi, ki vas bodo prizadeli. Samski bodo srečali svoji drugo polovico.

Število 6

Čakajo vas nove priložnosti v življenju, ki bodo prinesle veselje in srečo. Srečni boste, karizmatični in ta vaš odnos bo osvojil srca vaših bližnjih. V tem letu boste bolj privlačni in priljubljeni med nasprotnim spolom. Pri svojem pristopu boste bolj ustvarjalni in domiselni. Za seboj boste pustili vse svoje grenke spomine.

Delali boste, da uresničite svoje sanje. Vaše ustvarjalne ideje bodo vašemu toku prinesle nove priložnosti in inovacije.

Do ljubljene osebe boste čustveni in posesivni, zaradi česar boste preveč zaščitniški. Zaradi takšnega odnosa se lahko soočite z majhnimi težavami v odnosih. Zato se morate letos naučiti uravnotežiti svoja čustva in nihanje razpoloženja.

Število 7

Vaša navada, da preveč razmišljate, vam ne bo pomagala. S svojim priložnostnim pristopom lahko zamudite pomembne priložnosti. Sledite svojemu načrtu. Tudi, če niste vešči pri odločanju, vam bo letošnje leto prineslo velike izzive.

Svoje cilje lahko dosežete le, če ste predani. Vaše trdo delo in praktičen pristop sta cilj za uspeh. Finančne možnosti bodo nevtralne. Letošnje leto ni zelo ugodno v smislu velikih investicij ali vlaganj, saj lahko imate velike izgube. V prvi polovici leta poskušajte prihraniti čim več. To vam bo pomagalo uravnotežiti svoj dohodek s svojimi izdatki.

Morda srečate pravo osebo. Foto: Josh Willink /Pexels

V ljubezenskem življenju boste imeli srečo. Tisti, ki so v ljubezenski zvezi, boste načrtovali poroko.

Število 8

Raziskovali boste nove poti in si zastavili povsem nove cilje. Imeli boste nenehno željo po spremembah v svojem življenju. Spoznali boste nove ljudi.

Morda se boste v službi soočali z nekaterimi težavami zaradi težav v osebnem življenju.
Finančni vidiki bodo z vaše strani zahtevali veliko pozornosti. Sredina leta bo prinesla nekaj stresa, zaradi česar boste nemirni.

Svetujemo vam, da načrtujete proračun in skrbno spremljate svoje prihodke in odhodke. Do sredine leta boste lahko bolje upravljali stvari in poskušali učinkovito in pametno razporediti svoj čas, da boste imeli več časa za družino.

Čas je, da se posvetite iskanju ravnotežja.

Število 9

Tisti, ki so bili v preteklosti v toksičnih razmerjih ali so imeli zlomljeno srce, bodo imeli možnost vstopiti v zdrav odnos. Začetek leta bo nekoliko napet v vašem poklicnem življenju.

V drugem četrtletju se bodo stvari začele odvijati gladko, saj se boste lahko sprostili in prišlo bo do izboljšav v vaših osebnih odnosih.

Vaša posesivnost in neuravnotežena čustva lahko samo pokvarijo odnose. V tem letu se boste morali naučiti nadzorovati svoja čustva. Prav tako boste morali sprejeti nekaj pomembnih odločitev o finančnem stanju.

Letošnje leto bo prineslo veliko čustvenih izzivov, in če boste zanje poskrbeli s srcem in dušo, se bodo stvari postavile na svoje mesto.

Letos boste čustveno rasli. Nemiri v vaših odnosih vam bodo pomagali pridobiti moč in se naučiti uravnotežiti svoja čustva.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!