fbpx

Nutella Café: prva restavracija, posvečena Nutelli

Nutella je ena od tistih stvari, ki jih ne moremo sovražiti (čeprav večkrat slišimo, da za naše zdravje ni ravno najboljša izbira). Jemo jo ‘na žlico’, jo namažemo na kruh, vključimo pa jo tudi v razne prigrizke in sladice. Ferrero bo tako konec maja v Chicagu odprl Nutella Café, kjer bodo postregli s slanimi in sladkimi dobrotami, katerih glavna sestavina bo seveda Nutella.

V Nutella Café lahko pričakujemo tako tradicionalne jedi z Nutello, kot je na primer sadje in Nutellin fondi, kot tudi bolj edinstvene dobrote, kot je vafelj Liege, narejen iz briošev in karameliziranega sladkorja ter posut z bisernim sladkorjem. Med drugim nas čakajo rogljiči z Nutello, jabolčna pita, prelita z Nutellinim prelivom in posuta z lešniki, in še bi lahko naštevali.

PREBERITE ŠE: ‘ZLOBNA’ DOBROTA: TUKAJ JE ČRNI SLADOLED!

Vafelj Liege
Vafelj Liege

Restavracija pa bo stregla tudi jedi brez Nutelle, vključno z jajci s slanino in porom, sendviči s šunko in sirom ter jajcem itd.
Bi lahko imeli še boljši razlog za obisk Chicaga?

Galerija – Kaj bodo stregli v Nutella Café?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!