fbpx

Trend tega poletja so doma narejeni bazeni

Letos si ne boste delali skrbi z vgradnimi ali napihljivimi bazeni. Trend so namreč doma narejeni bazeni, ki so jih ljubkovalno poimenovali "hillybilly kadi". Kako so videti in na kaj moramo biti pozorni, pa v nadaljevanju.

Poletje je tu! Čas, da z žara obrišete prah, se usedete na vrt in uživate v družbi dobrih prijateljev. Kaj manjka? Bazen, seveda. In ene hude kopalke. Letos vam za prvega ne bo treba preveč skrbeti, omedlevati zaradi stroškov vgradnje bazena ali pa se jeziti, ker napihljiv bazen ne bo želel stati, kot bi moral. Trend tega poletja so doma narejeni bazeni, ljubeče poimenovani kar ‘hillybilly masažna kad’.

PREBERITE ŠE: NEVERJETEN BAZEN, NAREJEN IZ LADIJSKEGA KONTEJNERJA, KI JE UPORABEN CELO LETO


Gre namreč za cisterne (te se sicer uporabljajo za krmljenje živali), ki jih postavimo na dvorišču in napolnimo z vodo. Kako jih bomo okrasili oziroma kakšna bo okolica, je naša stvar. Pri Good Housekeeping priporočajo, da se bazen vzdržuje kot sicer: to pomeni, da imamo črpalko, uporabljamo klor in redno preizkušamo kakovost vode. Samo tako bomo lahko zagotovili, da bo naše dvorišče oaza brez hroščev in bakterij.
https://www.instagram.com/p/rutCAVLIa-/

View this post on Instagram

#stocktankpool #happyhours

A post shared by Candy Townsend (@clgtownsend) on


https://www.instagram.com/p/BULQ91fBfwL/


https://www.instagram.com/p/BUGG4ygABiT/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!