fbpx

Oaxis inkCase 6 – etui z e-ink zaslonom za pametni telefon iPhone 6

Oaxis inkCase 6 je etui z e-ink zaslonom.

Oaxis inkCase 6 je etui z e-ink zaslonom za pametni telefon iPhone 6. In ne, ne bomo ga klicali pametni, ker je ta beseda zadnje čase močno zlorabljena. Je pa verjetno najbolj pameten kos plastike, ki varuje drugi kos plastike daleč naokoli. Ponaša se s 4,3-palčnim e-ink zaslonom ločljivosti 480 x 800, ki poskrbi, da ima tudi zadnja stran iPhona 6 svoj zaslon. In ne samo to, telefonu se podaljša tudi avtonomija.

Oaxis inkCase 6 je etui z e-ink zaslonom (upravljamo preko mehanskih tipk) za pametni telefon iPhone 6 in verjetno najbolj dovršen etui doslej. Ko si ga telefon ”ogrne” le še namestimo pripadajočo aplikacijo in telefon v navezi s povezavo Bluetooth na njem že lahko prikazuje obvestila (”push notification” tehnologija), sporočila (e-pošto, ipd.), vreme, uro, podatke o telesni aktivnosti in stanje na borzi ter se nasploh obnaša kot Kindlov e-bralnik.

Takole Oaxis inkCase 6 izgleda brez svojega gostitelja Iphona 6.
Takole Oaxis inkCase 6 izgleda brez svojega gostitelja Iphona 6.

S kombinirano uporabo obeh zaslonov močno podaljša avtonomijo telefona, saj vemo, da so zasloni z e-črnilom precej manj požrešni. Še ena prednost tega zaslona pa je, da lahko vsebino brez težav berete tudi pri močni sončni svetlobi. Imun pa je tudi na bleščanje. Za povrh vsega inkCase 6 prikazuje pomembna obvestila ali zemljevide še dolgo po tem, ko je baterija iPhona ”poginila” (sam ima baterijo kapacitete 300 mAh, kljub temu pa energijo za delovanje delno črpal tudi iz baterije iPhona).

PREBERITE ŠE: Relonch Camera etui – ko iPhone postane zrcalno-refleksni fotoaparat

Oaxis inkCase 6 telefon zaščiti in doda ekstra zaslon.
Oaxis inkCase 6 telefon zaščiti in doda ekstra zaslon.

Zaslona zavoljo polikarbonske ”konstitucije” nudi tudi odlično zaščito. Seveda se bo vaš iPhone zato poredil za 4,2 milimetra, a glede na to kaj za to dobite, je to več kot odličen posel (kolikšna bo dejanska cena še ni znano). Sta vam dva zaslona na enem telefonu od nekje znana? Tovrsten koncept, le da brez ”posredovanja” etuija, uporablja tudi pametni telefon YotaPhone.

Dodatne Informacije

Več informacij:
v4.oaxis.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.