Obljubila sem ti, da bom s teboj, za vedno!

"Za vedno". To je močna beseda. Samo sedem črk, vendar nosi težo predanosti, zvestobe, ljubezni, obljub.

Za vedno pomeni doslednost. Pomeni stabilnost. Pomeni, da si za nekoga tam, skozi dobra in slaba obdobja, skozi bolečino in veselje, skozi izgubo in rast ter povsod vmes. To se ne obljubi vsakemu, to sem obljubila le tebi.

Obljubila sem ti, da ti bom vedno stala ob strani, da bom s teboj, ko me potrebuješ. Da bom nekdo, na katerega se lahko zaneseš, mu zaupaš in se nasloniš nanj, ko se počutiš osamljeno.

Obljubila sem ti, da bom tvoj prijatelj. Da bom odgovorila na tvoje klic ali sporočilo takoj, ko ga dobim. Da bom prišla k tebi kadarkoli me potrebuješ, če slučajno ne bom s teboj. Da bom poslušala, ko mi pripoveduješ, kaj te teži in da bom varovala tvoje skrivnosti.

Obljubila sem ti, da te bom imela rada. Da te bom ljubila, še posebej v dneh, ko se boš počutil zlomljeno. Tudi tedaj, ko me boš razočaral ali potiskal stran od sebe. Tudi v tistih dneh, ko te bo težko ljubiti. In to obljubo bom držala.

Obljubila sem ti, da te bom imela rada.
Obljubila sem ti, da te bom imela rada.

Obljubila sem ti, da bom vedno tvoja. Tudi, ko ne bom ob tebi, skozi jezo, strah, bolečino. Ne morem ti obljubiti popolnosti, obljubila sem ti le sebe. Mojo pozornost, smeh, dušo, srce. Obljubila sem ti, da ti zaupam vse svoje najbolj ranljive misli, pogovore o mojih in tvojih temnih skrivnostih. Vse, kar ti lahko dam. In obljubim, da bom to obljubo držala.

Za vedno je dolg čas. Za vedno se nam zdi, da trajajo ure, ko sestavljamo najtemneje delčke in kotičke v mislih. Za vedno je na tisoče zvezd, ki potujejo na nočnem nebu. Za vedno so neskončne sanje. Za vedno so vsi deli mojega srca, ki ti jih lahko dam, tudi tisti, ki so nepopolni in razpokani. Ranjeni in boleči. Za vedno je ljubezen do tebe, vsak trenutek dneva, tudi tedaj , ko sem utrujena ali osamljena, prestrašena ali šibka.

Obljubila sem ti, da bom za vedno tvoja ljubezen, tvoj prijatelj, tista oseba, ki jo potrebuješ. Mogoče je za vedno velika beseda, sedem malih črk neskončnosti, a vseeno sem ti jih obljubila, dokler diham in mi utripa srce.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je tip moškega, s katerim ženske najpogosteje doživijo vrhunec!