Odlični Kickstarter projekti, ki bodo letos končno proizvedeni

Dizajnerska mizica za prenosnik

Z novim letom je čas za nove inovacije in kje drugje je lažje izvedeti kaj se novega razvija, kot pa na Kickstarterju? Poleg vedno svežih idej, se veselimo kar nekaj projektov, ki so lani pridobili dovolj sredstev in bodo letos ugledali luč sveta. Poglejmo si torej, kateri produkti nam bodo olajšali vsakodnevno življenje v letošnjem letu...

Pametno kolo FlyKly

FlyKly kolo nam bo v letu 2014 omogočilo popolnoma brezskrbno vožnjo. Motorizirano kolo, ki se vklopi, ko začnemo poganjati pedala, je namreč sinhronizirano z mobilno aplikacijo, s katero lahko nadzorujemo hitrost kolesa, kolo zaklenemo ter ga v primeru kraje celo izsledimo. Poleg kolesa dobimo pametno luč, ki je tudi polnilec in stojalo za mobilnik. Fascinantno!

Organizacijska tablica Peg

Včasih najenostavnejša ideja reši neizmerno veliko. Tako je tudi v primeru aluminijaste tablice Peg, ki v naše življenje prinese tako zelo pomemben red, saj lahko nanjo obesimo prav vse. Ključi, mobilnik in nakit bodo končno našli svoje mesto…

Stojalo MiStand

Aluminijasto stojalo za pametne mobilnike in tablice MiStand, se od podobnih stojal loči po inovativni 3D rotacijski zmožnosti, ki mobilnik ter tablico preobrazi v izredno fleksibilno napravo.

Sledilec Ninja Sphere

Ninja Sphere je mojster, ki nam priskoči na pomoč pri nadzoru našega doma, saj lahko z njegovo pomočjo povežemo vse domače naprave, ki jih tako lažje “krotimo”. Sinhronizirana mobilna aplikacija omogoča nadzorovanje temperature, osvetljave in porabe elektrike, saj z njeno pomočjo lahko izklopimo naprave, ki jih ne uporabljamo. Ninja Sphere ne spregleda ničesar, saj nas opozori celo, če nekdo prestavi naše naprave, ko nas ni doma.

Aplikacija za oblikovanje spletnih strani Macaw

V kolikor želimo sami oblikovati svojo spletno stran, a ne znamo kodirati, to zdaj ni več problem. Macaw namreč omogoča programiranje brez kodiranja. Stran zgolj narišemo, aplikacija bo naredila vse ostalo. Med drugim bo poskrbela tudi za odzivnost in interaktivnost.

Pametna ura Neptune Pine
Neptune Pine je pametna zapestna ura, ki omogoča brskanje po spletu, pisanje sporočil, klicanje in fotografiranje ter s pomočjo vgrajenega GPS-a tudi pove kje smo in kam gremo.

Prenosna miza za prenosnik Slate

Slate Mobile AirDesk omogoča ergonomično uporabo našega prenosnika kjerkoli smo. Dizajnerska mizica, narejena iz izjemno lahkega in okolju prijaznega eko bambusa, ki razbremeni naša kolena neprijetne vročine, ima vgrajeno tudi lično podlogo za miško in uporabno držalo za mobilnik oziroma pametno tablico.

Čarobni magnetičen trak Dartstrip

Dartstrip omogoča enostavno pritrjevanje slik, razglednic, posterjev in najljubših spominkov kamorkoli želimo. Trak, ki je na eni strani namagneten in na drugi strani lepljiv, lahko po želji odmerimo in pritrdimo na katerikoli material.

Zaščita za MacBookov polnilec Python Cords

Vsem, ki smo naveličani vedno znova kupovati nove MacBook polnilce, se je narisal nasmeh na obraz, ko smo izvedeli za Phyton Cords – silikonsko zaščito, ki že za 8 dolarjev prepreči obrabo našega ubogega polnilca.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!