fbpx

Odprta kuhna ponovno v Novi Gorici

Odprta kuhna v Novi Gorici

Kulinarični dogodek Odprta kuhna je konec maja na svoj seznam mest dodal Novo Gorico, ki se je pridružila Kopru, Celju in Ljubljani, ki je vse skupaj ''zakuhala''. Zdaj se priljubljeni festival ulične prehrane vrača na Bevkov trg, kjer bo zopet zadišalo 22. junija 2016.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Bevkov trg, Nova Gorica
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Po ognjenem krstu konec maja se Odprta kuhna vrača v Novo Gorico. Po domačih in tujih dobrotah bo na veliko željo ljudi na Bevkovem trgu zopoet zadišalo v sredo, 22. junija 2016 po 10. uri, svoj obrok pa si boste lahko naročili vse do 21. ure. “Prvi obisk Odprte kuhne je v Novi Gorici meseca maja doživela izjemen sprejem. Z vseh koncev smo slišali, da kaj takšnega pa v Gorici še ne, in vprašanja, kdaj pridemo naslednjič, so kar deževala. Zato smo z Mestno občino Nova Gorica, s katero odlično sodelujemo pri organizaciji dogodka, še tisti dan začeli pogovore o naslednjem gostovanju,« je dejala vodja projekta Alma Kochavy, vodja projekta Odprta kuhna.

PREBERITE ŠE: Poletna noč 2016

Odprta kuhna je hit kamorkoli pride.
Odprta kuhna je hit kamorkoli pride.

In kdo vse prihaja razvajat mesojedce, vegetarijance, vegane, sladkosnedce in presnojedce? Vrhunsko pijačo in jedačo bod stregli Abi Falafel, Argentino Steakhouse, Barbarella, Burrito Loco, Dežela okusov, Dvor Jezeršek, Galerija okusov, Gin & Tonic by eVino, Gostilna Čad, Gostilna in pivnica Stari Pisker, Gostilna pri Mari, Gostišče Grič, Green Republic, Hiša Franko, Hood Burger, Indijska restavracija Namasté, J&B vinoteka, JB restavracija, Kralj žara, La Caja China, Lizin vrt, Organic Garden, Plata – naberi okuse, Restavracija in vinski bar Dam, Restavracija Kitajski vrt, Restavracija Shambala, Taverna Tatjana, Thai Inn Pub in Vinoteka Movia.

Dodatne Informacije

Več informacij:
odprtakuhna.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.