fbpx

Odtisi

Po razprodani marčevski premieri v Cankarjevem domu imamo znova priložnost videti prvo od predstav Kjara’s Dance Projecta, ki sta ga zasnovala uveljavljena koreografa Kjara Starič in Christopher L. Huggins. Trinajst plesalk in plesalcev bo Odtisom dodalo tudi novo koreografijo Besede, ki se podobno kot izvorna ukvarja z ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Križanke, Trg francoske revolucije, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Po razprodani marčevski premieri v Cankarjevem domu imamo znova priložnost videti prvo od predstav Kjara’s Dance Projecta, ki sta ga zasnovala uveljavljena koreografa Kjara Starič in Christopher L. Huggins. Trinajst plesalk in plesalcev bo Odtisom dodalo tudi novo koreografijo Besede, ki se podobno kot izvorna ukvarja z mladostjo, ki išče nove poti. Mešanico tehnične stiliziranosti, klasičnega baleta in sugestivnosti vsakdanjega giba spremlja glasba Bacha, Madsena, Arnaldsa in DeVotchke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.