fbpx

Officina Armare A88 Gransport: superšportnik na valovih

Milanska Officina Armare je predstavila svojo najnovejšo stvaritev za rezanje valov, ki bi jo z lahkoto primerjali s superšportnim avtomobilom na cesti. Officina Armare A88 Gransport je že na pogled fantastična, njene zmogljivosti pa so še bolj osupljive.

Officina Armare A88 Gransport se ponaša z vitko in športno silhueto, ki jo še dodatno poudari tako imenovana “zamrznjena” siva barva. Eleganten in agresiven profil jahte dopolnita tik in velika količina izpostavljenih karbonskih vlaken.

Officina Armare A88 Gransport
Officina Armare A88 Gransport

27 metrov dolgo jahto poganjata dva dizelska motorja MTU 16V 2000 M94, ki imata skupaj kar 5.200 konjskih moči. To je dovolj, da lahko jahta doseže preko 40 vozlov, njeno križarjenje pa se brez težav odvija pri 35 vozlih. Posooda za goriva sprejme 14.000 litrov goriva, tako da vas lahko skrbi le morebiten visok račun, nikakor pa ne razdalja, ki jo lahko prevozite. A88 ima dovolj prostora za do 8 gostov, ki imajo na voljo 4 kabine. Med njimi je ena suita z zakonsko posteljo, poleg tega pa imajo gostje na voljo še tuš kabino in skupni prostor za sproščanje, druženje ali uživanje v prefinjeni kulinariki.

Galerija: Officina Armare A88 Gransport

Dodatne Informacije

Več informacij:
officinaarmare.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!