Moške kopalke 2020: 5 ključnih trendov za letošnje poletje

To je 5 ključnih trendov za moške kopalke 2020!

Moške kopalke 2020 bodo drzne, kratke, športne, retro … Vračajo se tudi skejtarski modeli, za tiste najbolj pogumne pa “fotrove” spodnjice!

Moške kopalke 2020: 5 ključnih trendov za letošnje poletje

Stranske črte

Tako kot pri hlačah, so tudi pri kopalkah letos v trendu stranske črte. Največ izbire bo med kopalkami z dolžino do sredine stegen in pri tistih z višjim zaključkom, našli pa jih boste tudi pri bolj oprijetih krojih, ki zelo spominjajo na surferske klasike iz 60. let prejšnjega stoletja. Najbolje se bodo podale manjšim moškim z močnejšimi stegni, saj bodo stranske črte optično podaljšale noge, zaradi česar bodo videti vitkejše.

Kopalke z brandingom

Trend bodo tudi kopalke, s katerih bodo kričali drzni logotipi blagovnih znamk. To poletje bodo tako znane modne hiše svoje kopalke zapolnile s slogani, grafikami in logotipi. Ne glede na to, ali prisegate na visoko modo, kot jo imata Burberry in Paul Smith, ali pa na športne znamke, kot je Adidas, boste imeli to poletje priložnost “svojo” znamko vidno podpreti tudi na plaži. Takšne kopalke so torej primerne za moške, ki vedo, komu pripada njihova zvestoba in za tiste, ki se ne bojijo nečesa drznega.

Kratke in športne

Če ste moški, ki idolizira 70. leta prejšnjega stoletja ali pa moški, ki si preprosto želi da vedeti, da ne zamudi niti ene vadbe za lepe noge, je to dobra novica za vas. V modo se namreč vračajo retro kratke kopalke. Te bodo dale poudarek kontrastom in elastičnemu pasu, seveda pa bodo na voljo tudi grafični potiski. Te kopalke so res kratke, superkratke, ampak v tem je tudi poanta! Skupaj z navadno belo majico in natikači pa so zadetek v polno!

Skejtarske kopalke

Morda je za to kriv povratek skejtarske mode, ampak tudi med trendi za moške kopalke 2020 je mogoče zaznati prav takšne kopalke! Vendar pozabite na vrečaste modele, letos so v modi oprijete skejtarske kopalke, in bistveno je, da ne gredo pod kolena! Izberite enobarvne in ugotovili boste, da so izjemno vsestranske, sploh, če jih nosite z belo majico, vanskami in nogavicami. Najbolje se bodo podale vitkim moškim z vitkimi nogami.

“Fotrove” spodnjice

Ne, kopalke letos ne bodo le kratke in športne, kot smo jih opisali zgoraj. V modo prihajajo tudi “speedoti” ali “fotrove” spodnjice, kakorkoli jih že želite imenovati. In brez skrbi, ne rabite bajnega bogastva, da jih lahko oblečete. Če vam je mati narava dala širša ramena kot pa boke (in pa lep rjav ten), boste v njih videti odlično. Primerne so za moške s samozavestjo!

Dodatne Informacije

Naslovna fotografija
IG Orlebar Brown 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!