fbpx

Olaii – Slovenska aplikacija z dogodki v vaši okolici

olaii
olaii

V današnji informacijski dobi ni težko dobiti podatkov o dogajanju okoli vas. Vendar zaradi vsakodnevih obveznosti in prezaposlenosti, marsikateri zanimiv dogodek enostavno spregledamo in se kasneje tolčemo po glavi, ker nismo bili na tekočem.

Olaii ima namen olajšati in popestriti vaše družabno življenje. Mobilna aplikacija slovenskega start-up podjetja Xlab je namenjena odkrivanju dogodkov v uporabnikovi okolici kot so koncerti, predstave, festivali, vesele urice, stand-up komedije in veliko več. Ker pa se zbira dogodke iz različnih spletnih virov celega sveta, je omogočeno iskanje v kateremkoli mestu. Vsak uporabnik bo lahko spremljal dogodke iz različnih kategorij (glasba, kultura, šport, hrana in pijača), ki bodo prikazani v enotnem in preglednem vmesniku. Olaii tudi spremlja aktualnost in popularnost dogodkov v nekem kraju. Seveda boste lahko objave prilagajali, če vas zanimajo le koncerti in ne želite prejemati novic o dramskih predstavah ali obratno.

Tako boste lahko prvi v družbi izvedeli za koncert priljubljene skupine ali težko pričakovane predstave. Na voljo v trgovini »Google play«.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
http://olaii.com/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!