fbpx

Old City Studios: simpatični apartmaji v osrčju Pule

Foto: Booking.com

Pula sodi med najbolj privlačne hrvaške počitniške destinacije, ne le zaradi bogate zgodovine in bližine neokrnjene narave Kamenjaka. Očarljive so tudi številne nastanitve v sklopu starega mestnega jedra, takšne kot je Old City Studios.

Le lučaj stran od starega mestnega jedra Pule, se nahajajo simpatični apartmaji Old City Studios. Nekaj korakov stran od znamenite Arene Pula, v neposredni bližini priljubljene plače Valkane. Zaradi odlične lokacije so kot nalašč za odkrivanje mesta in okolice, obenem pa predstavljajo tudi dobro izhodišče za daljše raziskovalne avanture.

Stilsko dovršeni apartmaji v rustikalnem slogu vas bodo v hipu prepričali. Zaradi domačnosti, ki jo ustvarjajo, se boste v hipu počutili kot doma. Minus skrbi in naglica vsakdana. Odlikuje jih izbrana oprema s kopico domiselnih rešitev. V sklopu studiov so oblikovane prostorne sobe s spalnim predelom in kuhinjo, primerne predvsem za romantične počitnice v dvoje.

Vsi studii so opremljeni s klimatsko napravo, ki vas bo hladila v vročih poletnih dneh. V sklopu vsakega studia je polno opremljena kuhinja, tudi televizor z ravnim zaslonom in zasebna kopalnica, kjer vas pričaka toaletni pribor.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.