fbpx

Oomph: prenosni kavni avtomat za popolno kavo kjerkoli

Prenosni kavni avtomat Oomph

Oomph je prenosni ročni aparat za kavo, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, na avtobusu, pisarni ali v parku. Za vse ljubitelje kave si ne moremo zamisliti boljšega izdelka za na pot. Ustvarjalci so Oomphu nadeli naziv najhitrejšega ročnega prenosnega aparata za kavo na svetu, naročite pa ga lahko na Kickstarterju.

Prenosnega kavnega avtomata Oomph se bodo razveselili vsi, ki ne morejo brez kave in so veliko na poti. Gre za ročni avtomat, ki deluje pod pritiskom, naredi pa kavo s polnim okusom, o katerem ste do zdaj lahko samo sanjali. Razlog za to je, ker pač nimate tisoč evrov, ki bi jih lahko pokurili za prenosni kavni avtomat. Oomph vse kompleksno delo avtomatov, ki jih najdete v lokalnih kavarnah, opravi brez elektrike in ostale tehnologije, stane pa le zrno cene tovrstnih naprav.

PREBERITE ŠE: Recept za kapučino: kako pripraviti vrhunski kapučino?


Priprava kave z Oomphom, ki ga lahko na Kickstarterju prednaročite za (preračunanih) 33 evrov, je povsem enostavna. V aparat stresete mleto kavo, vročo vodo, počakate, da kava naraste, spet dodate vročo vodo, potem pa z zunanjim ohišjem ustvarite pritisk, ki sestavine premeša in pripravi kavo s polnim in bogatim okusom. In še ena dobra novica. Čiščenje vam vzame vsega 18 sekund!

Prenosni kavni avtomat Oomph.
Prenosni kavni avtomat Oomph.

Postopek priprave:

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.