fbpx

Oppo Food Ball: skleda za pse, ki upočasni hranjenje

Nekateri psi so neutrudni jedci, jedo s svetlobno hitrostjo in namesto, da bi hrano dobro prežvečili, jo inhalirajo. Medtem, ko z zdravim apetitom ni nič narobe, lahko takšno hranjenje pripelje do napihnjenosti in zadušitve ter prebavnih težav. Oppo Food Ball skleda za pse pomaga pri preprečevanju takšnih nezgod.

Osnovne Informacije
Znamka
Oppo Food Ball
Model
Cena
39€
Trgovina

Edinstvena skleda za pse Oppo Food Ball je zasnovana tako, da upočasni hitrost in divji ritem prehranjevanja naših psov, zmanjšuje njihovo sposobnost, da bi skledo “očistili” po hitrem postopku in da bi hrano vdihavali. Na ta način so naši hišni ljubljenčki prisiljeni, da si za svoj obrok vzamejo čas ter hrano pravilno prežvečijo.

PREBERITE ŠE: Petly, minimalističen avtomatski delilnik hrane za vaše hišne ljubljenčke

Oppo Food Ball se ne samo premika, temveč ima tudi zareze, ki hrano ločijo na deleže.
Oppo Food Ball se ne samo premika, temveč ima tudi zareze, ki hrano ločijo na deleže.

Oppo Food Ball je skleda, oblikovana kot žoga, se nenehno vrti na mestu, kar otežuje hitrost hranjenja. Ne samo da se premika, v posodi so zareze, ki hrano razvrstijo v deleže, tako da je nemogoče postrgati hrano v enem zalogaju. Pa tudi naša tla so čistejša.
Na voljo sta dve velikosti sklede Oppo Food Ball v treh barvah: barva češnje, oranžna in modra.
Cena sklede je okoli 39 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
japantrendshop.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!