fbpx

Otroška zobna pasta Dr. Hauschka

Blagovna znamka Dr. Hauschka, ki ponuja stoodstotno naravno kozmetiko za nego obraza, telesa, las in lasišča, je aprila svoji novi liniji za nego zob in ustne votline Dr. Hauschka Med dodala še otroško zobno pasto za otroke. Otroška zobna pasta Dr. Hauschka Med s pomarančo je namenjena predvsem ...

Blagovna znamka Dr. Hauschka, ki ponuja stoodstotno naravno kozmetiko za nego obraza, telesa, las in lasišča, je aprila svoji novi liniji za nego zob in ustne votline Dr. Hauschka Med dodala še otroško zobno pasto za otroke. Otroška zobna pasta Dr. Hauschka Med s pomarančo je namenjena predvsem vzdrževanju higiene in čiščenju mlečnih zob pri otrocih. Ob redni uporabi otroška zobna pasta s prijetnim okusom po pomaranči preprečuje nastajanje zobnih oblog, ki so glavni povzročitelji nastanka zobne gnilobe ali kariesa in učvrsti dlesni ter pripomore k zdravemu in lepemu nasmehu naših otrok.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.