fbpx

Otroški center Beti in Cej

Prestolnica je pozdravila prihod novega otroškega centra, ki ima tudi družbeno odgovorno naravo, saj je nastal z namenom vsem mladim omogočati kakovostno preživljanje prostega časa za minimalni prispevek. Omogočal naj bi prijetno okolje za otroke, v katerem bodo razvijali svoje zmožnosti in ...

Prestolnica je pozdravila prihod novega otroškega centra, ki ima tudi družbeno odgovorno naravo, saj je nastal z namenom vsem mladim omogočati kakovostno preživljanje prostega časa za minimalni prispevek. Omogočal naj bi prijetno okolje za otroke, v katerem bodo razvijali svoje zmožnosti in talente.

 

Konec marca je bila v spodnji etaži Emporiuma v BTC Cityju svečana otvoritev novega Otroškega centra Beti in Cej. Njegov koncept temelji na športno-kreativnem in izobraževalnem centru, v katerem bodo otrokom med 3. in 12. letom starosti visokostrokovni vzgojitelji in športniki pomagali kakovostno preživljati prosti čas. V otroškem centru bodo usposobljeni vzgojitelji otroke na eni strani seznanjali s prek 30 različnimi vrstami športov in jih spodbujali k pozitivnemu odnosu do športa, na drugi strani pa krepili otroško kreativnost, pomagali odkrivati njihove talente in jih učili tujih jezikov. Glede na to, da so dandanes starši zelo preobremenjeni, zaradi česar vse preveč otrok preživlja prosti čas pred računalnikom ali televizorjem in tako ne razvijajo svojih socializacijskih sposobnosti, ki so za poznejši razvoj in delovanje v družbi in življenju nadvse pomembne, so tovrstni centri, kot je novi otroški športno-kreativni in izobraževalni center v BTC-ju zelo zaželeni. Otrokom namreč omogočijo, da svoj prosti čas preživijo bolj aktivno in kreativno, staršem pa hkrati olajšajo vsakodnevne opravke. Tako vsak petek od 16.30 do 18.30 vabi jezikovni center Lingula na brezplačne ustvarjalne delavnice, kjer otroci skozi igro osvajajo nova znanja s pomočjo aktualnih tem. Konec aprila pa bodo otroške delavnice še posebej velikonočno obarvane, saj bodo izdelovali stojalo za velikonočni jajček.

 

www.btc-city.com

Naslednje
Zanjo in zanj

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.