fbpx

Otvoritev Piknik kina 2019: Queen Real Tribute & Bohemian Rhapsody

Ste pripravljeni na Piknik kino 2019? Za vas pripravljajo izviren kino projekt in podvig, kot ga še ni bilo! V okviru otvoritve Piknik kina se bo namreč zgodil mash up: koncert, kino in piknik, ki bo navdušil vse ljubitelje kinematografske izkušnje na prostem, koncertnih doživetij ter čarobnih trenutkov pod milim nebom.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Zunanje telovadišče Tivoli, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
v predprodaji: 15,00 €; po 1. juniju 18,00 €

Otvoritev Piknik kina se bo 21. junija odvila v slogu Queenov, saj se bo ponovno moč prepustiti veličastni zgodbi filma Bohemian Rhapsody, globalnemu filmskemu fenomenu, ki je podrl vse rekorde in se za vedno zapisal v srca oboževalcev rock’n’rolla.


Epski zgodbi o Queenih se bodo z rock’n’roll ritmi in njihovimi vsem znanimi komadi uverturno poklonili člani benda Queen Real Tribute. Srbski glasbeniki so v zadnjih letih doživeli meteorski vzpon, saj jih na poti do uresničevanja njihovega poslanstva vneto vodi srčno oboževanje Queenov. Dovolite si podoživeti Queene v celostni izkušnji, in pustite, da vas koncert-kino-piknik izkušnja prevzame!

Piknik kino na plaži Bernardni
Piknik kino na plaži Bernardni

Kaj je Piknik kino?

Piknik kino je koncept kina na prostem, brez formalnega sedenja. Obiskovalci se lahko udobno namestijo kar na dekah, ležalnikih, napihljivih blazinah, ki jih prinesejo s seboj, ali pa si jih sposodijo pri nas. Ker se piknik enostavno ne more zgoditi brez dobre hrane, je ekipa Kina Bežigrad poskrbela tudi za gostinski obrat na licu mesta, tako, da bodo obiskovalci poleg kino in koncertne izkušnje doživeli tudi pristen piknik z dobro kulinariko. Projekcije Piknik kina se bodo letos v drugi polovici poletja vrstile po celi Sloveniji, poleg Tivolija (telovadišče), se ga bo v Ljubljani moč udeležiti tudi v Vodnem mestu Atlantis, na obali v Simonovem zalivu in na plaži Bernardin, na Gorenjskem pa na blejski Mali Zaki. Bogat filmski program bodo pospremili zanimivi spremljevalni dogodki, ki bodo navdušili vse generacije. V sklopu Piknik kina si bo mogoče ogledati vse največje filmske uspešnice tega poletja, kot so Yesterday, Bilo je nekoč v Hollywoodu, Angry Birds 2, Pridni fantje, Levji kralj …

Piknik kino / Simonov zaliv
Piknik kino / Simonov zaliv

Dodatne Informacije

Več informacij:
kino-bezigrad.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!