fbpx

Outlet

V slogu modne industrije se je outlet trgovine odprla tudi avtomobilska industrija, konkretneje svoj prvi avtomobilski outlet odpira Nissan Slovenija. Za razliko od modnih outletov tam ne bomo kupovali avtomobilov iz preteklih sezon, temveč aktualne nove modele. "Nissan outlet je naša nova blagovna znamka, s pomočjo katere ...

V slogu modne industrije se je outlet trgovine odprla tudi avtomobilska industrija, konkretneje svoj prvi avtomobilski outlet odpira Nissan Slovenija. Za razliko od modnih outletov tam ne bomo kupovali avtomobilov iz preteklih sezon, temveč aktualne nove modele. “Nissan outlet je naša nova blagovna znamka, s pomočjo katere bomo prodajali vozila, ki imajo dodatne ugodnosti in so kupcem na voljo takoj,” pojasnjujejo v Nissan Slovenija in dodajajo, da popusti pri avtomobilih, ki niso iz ponudbe outlet, ostajajo. Konkretna ponudba vozil, ki bodo na voljo tudi z ugodnim financiranjem brez pologa, bo na ogled na spletu. 

www.nissan.si

Naslednje
Sem avto

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.