fbpx

Salida

V slogu modne industrije se je outlet trgovine odprla tudi avtomobilska industrija, konkretneje svoj prvi avtomobilski outlet odpira Nissan Slovenija. Za razliko od modnih outletov tam ne bomo kupovali avtomobilov iz preteklih sezon, temveč aktualne nove modele. "Nissan outlet je naša nova blagovna znamka, s pomočjo katere ...

V slogu modne industrije se je outlet trgovine odprla tudi avtomobilska industrija, konkretneje svoj prvi avtomobilski outlet odpira Nissan Slovenija. Za razliko od modnih outletov tam ne bomo kupovali avtomobilov iz preteklih sezon, temveč aktualne nove modele. “Nissan outlet je naša nova blagovna znamka, s pomočjo katere bomo prodajali vozila, ki imajo dodatne ugodnosti in so kupcem na voljo takoj,” pojasnjujejo v Nissan Slovenija in dodajajo, da popusti pri avtomobilih, ki niso iz ponudbe outlet, ostajajo. Konkretna ponudba vozil, ki bodo na voljo tudi z ugodnim financiranjem brez pologa, bo na ogled na spletu. 

www.nissan.si

Siguiente
Sem avto

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.