fbpx

Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu

Ovitek RIMOWA: prestiž odslej tudi na telefonu

Potovalka RIMOWA ni zgolj znana po svojem unikatnem aluminijastem videzu, temveč tudi vrtoglavih cenah. Tisti, ki ste si lahko privoščili del njihovega zaklada, vam verjetno ne bo problem odšteti nekaj evrov za ovitek za telefon, ki se super poda ob potovalki.

RIMOWA je razširila svojo proizvodnjo, in sicer so pred kratkim izdali serijo ovitkov za telefon RIMOWA, ki se odlično podajo k aluminijasti potovalki. Ovitki so narejeni iz istega materiala kot potovalka, saj so želeli, da se ovitek in potovalka ujemata.

Ovitek in potovalka se ujemata.
Ovitek in potovalka se ujemata.

Ovitek RIMOWA je tako odporen proti udarcem, zagotavlja dober oprijem in ščiti telefon pred praskami, ki se lahko naredijo med potovanjem. Na vsakem ovitku bo tudi nov monogram znamke, ki ga je podjetje predstavilo lansko leto ob praznovanju 120-letnice.

Ovitek RIMOWA je tako odporen proti udarcem
Ovitek RIMOWA je tako odporen proti udarcem

Na žalost bodo ovitke lahko uporabljali zgolj uporabniki novejših serij telefona iPhone, in sicer XR, XS in XS Max. Za ovitek RIMOWA boste odšteli 75 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
rimowa.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!