fbpx

Pacco: urbana računalniška mizica za tvoje stanovanje

Računalniška mizica

Študenta univerze za industrijsko oblikovanje v severni Parani, Artur de Menezes in Leonard Sitta, sta se odlično izkazala na največjem oblikovalskem natečaju v Latinski Ameriki. Predstavila sta se z lično urbano računalniško mizico Pacco, ki je namenjena namestitvi na zidove majhnih (urbanih) stanovanj.

Računalniška mizica Pacco je izdelana iz dveh kontrastnih materialov, lesa in bele kovine, ki pripomoreta k vtisu sodobnega, minimalističnega videza. Odprtina pod delovno površino je prostor za shranjevaje kompaktno oblikovanih predmetov.

PREBERITE ŠE: Pisarniški pripomočki in naprave iz 70′, ki jih uporabljamo še danes

Zaradi svoje elegance in majhnosti je mizica popoln kos pohištva za vsak sodoben dom. Postavite jo lahko v najmanjši kotiček in si tako zagotovite pisarniški prostor, kjerkoli v svojem domu. Mizica Pacco se je uvrstila v finale oblikovalskega natečaja Salão Design.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.