fbpx

Palačinke takoj! – odlična izbira za počitnice

Najzabavnejši podjetnik tretje sezone Štartaj Slovenija in najhitrejši palačinkar na svetu Aljaž Deu ne počiva. S svojim palačinkomatom neumorno peče palačinke na dogodkih in prireditvah, tik pred počitnicami pa je poskrbel še za eno presenečenje, ki ga bodo vesele družine z otroki in tudi tisti, ki si želijo, da palačink na njihovih krožnikih ne bi tako hitro zmanjkalo.

Svojemu asortimanu pripravljenih zmesi PALAČINKE TAKOJ!, ki jim za pripravo dodaš samo vodo, je dodal še družinsko pakiranje, v katerem je dvojna količina mešanice, ki zadostuje za 20 slastnih palačink. Na fotografiji na vrečki se mu je tokrat pridružila cela družina – žena Tina in sinovi Rožle, Natan in Vital – največji ljubitelji palačink, ki skupaj z njim živijo njegovo podjetniško zgodbo. Vsem sporočajo, da so PALAČINKE TAKOJ! odlična izbira za na počitnice ali potovanje, saj lahko slastne palačinke spečeš tudi, če v prikolici, šotoru ali avtodomu nimaš jajc, moke in mleka. Ali pa bi rad počitniški čas namesto za zamudno kuhanje porabil za kaj bolj zabavnega.

Palačinke takoj! je pripravljena zmes za palačinke, ki ji dodaš samo vodo. Na voljo je v štirih okusih – z pšenično, pirino polnozrnato, ajdovo ali riževo moko. Palačinke Takoj! lahko kupite v trgovinah Spar in Interspar po Sloveniji. Pred začetkom šolskih počitnic od 19.6. do 24. 6. so na voljo z 20% popustom.

Palačinke za vse okuse.
Palačinke za vse okuse.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
palacinkomat.si

Vsebino omogoča Palačinkomat.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.