fbpx

Pametna športna ura Garmin Forerunner 965 – najboljši spremljevalec pri vadbi?

Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 965
Foto: Garmin

Garmin Forerunner 965 je pametna ura, zasnovana za fitnes navdušence, ki se resno ukvarjajo s svojim treningom. Z izboljšanimi metrikami, vgrajenim preslikavanjem in lahkim ohišjem iz titana je ura Garmin Forerunner 965 najboljši spremljevalec pri vadbi za športnike vseh stopenj. V tem članku si bomo podrobneje ogledali funkcije, zmogljivost in dizajn te impresivne pametne ure.

Garmin je že več kot 20 let vodilni v tehnologiji GPS in razvija izdelke, ki športnikom pomagajo ostati aktivni in izboljšati njihovo zmogljivost. Serija Forerunner je ena najbolj priljubljenih in uspešnih linij GPS-tekaških ur podjetja, Garmin Forerunner 965 pa je najnovejši dodatek k tej impresivni liniji.

Dizajn in zaslon – Garmin Forerunner 965

Ena od izstopajočih lastnosti Forerunnerja 965 je njegova športna in rigidna oblika. Ura ima lahko ohišje iz titana, velikost ohišja 47 mm in največji Garminov zaslon AMOLED z diagonalo 1,4 palca. Zaslon ponuja živahne barvne zemljevide in podatke, ki jih je enostavno brati ne glede na vremenske razmere. Tu sledi stilu garmina, ki ga že poznamo. Ura je na voljo v treh barvah – črni, srebrni in rumeni. Lahko pa ji namenite zamenljiv pas, tako da lahko prilagodite videz.

Zmogljivost in funkcije – Dizajn in zaslon – Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 965 je nadgrajen z dodatnimi meritvami zmogljivosti. Ura ima vgrajeno kartiranje, obvestila in prostor za prenos seznamov predvajanja, tako da lahko ostanete povezani in zbrani med vadbo. Forerunner 965 vključuje tudi napredne meritve vadbe in vpoglede v okrevanje, ki športnikom pomagajo pri boljšem načrtovanju, pripravi in izvedbi. Na primer, funkcija razmerja obremenitve sledi kratkoročnemu in srednjeročnemu razmerju obremenitve, kar pomaga športnikom, da ostanejo zdravi in se izognejo padcem kondicije. Vpogled v vzdržljivost v realnem času spremlja in upravlja ravni napora, medtem ko ClimbPro športnikom omogoča ogled informacij v realnem času o trenutnih in prihajajočih vzponih.

Druge funkcije vključujejo pripomoček za tekmovanje, predlagane vadbe, rezultate pripravljenosti na trening in profile za več športov. Poleg tega ura ponuja do 31 ur delovanja baterije v načinu GPS in do 23 dni v načinu pametne ure, tako da lahko ostanete povezani in osredotočeni dlje.

Garmin Forerunner 965
Foto: Garmin

»Linija Forerunner že 20 let pomaga športnikom vseh ravni doseči njihove cilje in navdušeni smo, da lahko še naprej prinašamo revolucionarne napredke v naše najnovejše tekaške pametne ure GPS z dodatkom svetlih zaslonov AMOLED. Z Garminovimi vrhunskimi metrikami vadbe, vpogledi v okrevanje, impresivno življenjsko dobo baterije in še več lahko športniki tečejo – in počivajo – brez težav, saj vedo, da imajo orodja za doseganje najboljših rezultatov.« – Dan Bartel, Garmin podpredsednik globalne prodaje potrošnikom

Kompatibilnost – Dizajn in zaslon – Garmin Forerunner 965

Forerunner 965 je združljiv z brezplačno aplikacijo Garmin Connect, s katero lahko spremljate svoje vadbe, analizirate podatke in se povezujete z drugimi športniki. Aplikacija je na voljo v napravah iOS in Android ter vam omogoča, da svoj napredek delite s prijatelji in družino.

Cena in razpoložljivost – Dizajn in zaslon – Garmin Forerunner 965

Garmin Forerunner 965 bo na voljo konec marca in ima priporočeno maloprodajno ceno 599,99 USD. Medtem ko je Garmin Forerunner 265 zdaj na voljo za 449,99 USD.

Garmin Forerunner 965 je izjemen spremljevalec pri vadbi za resne športnike, ki želijo svojo zmogljivost dvigniti na višjo raven. Forerunner 965 je s svojimi naprednimi metrikami, vgrajenim preslikavanjem in elegantnim dizajnom popolna kombinacija oblike in funkcije. Ne glede na to, ali tečete po mestnih ulicah ali kolesarite po gosto pokriti poti, vam bo ta impresivna pametna ura pomagala ostati na pravi poti in premagati razdaljo. Torej, če ste pripravljeni svojo vadbo dvigniti na višjo raven, je Garmin Forerunner 965 popoln spremljevalec za vas.

Druge ure linije Forerunner

Hitri nakup in dostava ure z največjim spletnim trgovcem Amazon.de.

Znižano za 60,00 EUR1. Najbolje prodajan
3. Najbolje prodajan
Garmin Forerunner 55 – GPS-Laufuhr mit 1,04“...
Garmin Forerunner 55 – GPS-Laufuhr mit 1,04“...
LIEFERUMFANG: 1x Forerunner 55, 1x Lade-/Datenkabel,1x Dokumentation
159,95 EUR

Zadnja posodobitev 2023-03-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

garmin.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.