fbpx

Last minute ideje za 8. marec: Kaj podariti za dan žena mami, sestri ali prijateljici?

Dan žena 8. marec

Kaj podariti za dan žena
Foto: envato

Kmalu se bo praznoval mednarodni dan žena – dan, ko bomo slavili gospodarske, politične in družbene dosežke žensk. Že veste, kaj podariti za dan žena svoji najljubši ženski? V prispevku vam razkrivamo nekaj idej, s katerimi lahko presenetite svoje najljubše ženske v življenju – mamo, sestro ali prijateljico.

Že imate idejo, kaj podariti za dan žena? 8. marec je dan, ko se spomnimo vseh žensk tega sveta, predvsem pa tistih, ki delajo naša življenja posebna, pa naj bodo to mame, sestre, tete, babice ali prijateljice. Praznovanje dneva žena je postala lepa tradicija, ko ženskam v znak pozornosti podarimo rože ali skromno darilo, in če se še niste odločili, kaj podariti svojim najljubšim ženskam v življenju, imamo nekaj predlogov.

Od daril, s katerimi ne morete zgrešiti, kot so parfum, torbica ali dišeča sveča, do tistih, ki so malo bolj personalizirana in kažejo, da osebo, ki jo podarjate, poznate, smo izbrali deset daril, s katerimi lahko ob tem dnevu žena presenetite svojo mamo, sestro ali prijateljico.

Ideje, kaj podariti za dan žena

1. Škatle za nakit

Škatle za nakit so idealno darilo za posebno osebo v vašem življenju, ki rada nosi prstane, uhane ali zapestnice, a jih nima kam shraniti – prepričani smo, da bo navdušena.

Zadnja posodobitev 2023-03-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

2. Dišeče sveče

Dišeče sveče je idealno darilo saj bo čudovito dišala v vsakem domu in ustvarila prijetno vzdušje, v katerem se bo vsak vedno počutil odlično. Je popolno darilo za dan žena. Odlična ideja je tudi set eteričnih olj, ki bodo poskrbele za sproščeno vzdušje v vašem domu

Zadnja posodobitev 2023-03-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

3. Nakit

Vsako žensko privlači nakit. Izberite preproste, a elegantne modele, pravljične modele ogrlice z obeskom iz metuljčka, zapestnice in uhane. Nakit nedvomno spada med osupljive ideje za darila.

Znižano za 20,97 EUR
Liebeskind Berlin Damen-Collier Edelstahl (schwarz),...
3.754 Ocen
Znižano za 34,05 EUR
Swarovski Infinity Armreif, Unendlichkeit, Weiss,...
4.717 Ocen
Znižano za 2,00 EUR
Infinity Armband Damen 925 Sterling Silber Rosegold,...
1.522 Ocen

Zadnja posodobitev 2023-03-30 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

4. Parfumi

Vsaka ženska ima rada parfume. Sladka dišava naredi njeno osebnost še bolj očarljivo in privlačno. Na izbiro je veliko različnih vonjev, vse od sadnih vonjev, do takih z aromo lesa vse do ekstravagantnih orientalskih vonjev.

Zadnja posodobitev 2023-03-29 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

5. Dan za razvajanje

Lahko rezervirate termin za savno, masažo ali ji podarite karte za bazen. Četudi morda nikoli ne tarna, da potrebuje počitek in razvajanje, ji bo crkljanje v velnesu ali SPA centru še kako delo
dobro delo.

Kakšno vrtnico podariti za 8. marec, dan žena?

6. Vstopnice za gledališče, koncert

S takšnim darilom težko zgrešiš. Povabite jo na koncert in pričarajte kot njej posebno doživetje. Nakup vstopnice zanjo je lahko lepo in posebno darilo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.