Parada mehurčkov Ljubljana 2016

Parada mehurčkov Ljubljana 2016

V sklopu globalnega flashmoba Global Bubble Parade bo 29. maja 2016 v središču prestolnice pod ''patronatom'' fundacije 100happydays že drugič potekala Parada mehurčkov Ljubljana. Parada je ena od več kot 60 na 5 različnih kontinentih, ki bodo na ta dan potekale po celem svetu. Podoživite otroštvo s pihanje milnih mehurčkov in širite srečo!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Ljubljana

Organizator

100happydays

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Parada mehurčkov Ljubljana 2016 je del globalnega dogodka Global Bubble Parade, gibanja strastnih posameznikov, ki verjamejo, da je sreča potovanje in ne končni cilj. Sreča je krhka kot milni mehurček, zato jo je treba negovati in iskati v drobnih trenutkih.

PREBERITE ŠE: Festival Odprte hiše Slovenije 2016

Parada mehurčkov Ljubljana 2016 je del globalnega flashmoba.
Parada mehurčkov Ljubljana 2016 je del globalnega flashmoba.

Parada mehurčkov, za katero stoji fundacija 100happydays, lahko sicer poteka kjerkoli, njena misija pa je širjenje poslanstva preko različnih kultur in ras. Za en dan pozabite na skrbi, se pomešajte med milne mehurčke in bodite del mednarodnega gibanja za lepši jutri.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Šiška “Open” 2020: četrti dan urbanega dogajanja in glasbe bo!