Paralenz: kamera za potapljače

Za novimi tehnologijami pridejo nove tehnologije in nič drugače ni s kamerami, ne glede na vrsto. Podvodnih kamer je na trgu malo morje. Kakorkoli se to že sliši. A malo jih je takšnih, kot je Paralenz. Zaplavajmo globlje in poglejmo, zakaj je temu tako.

Podvodno kamero Paralenz so zasnovali potapljači. In kdo bo bolje poznal potrebe in pogoje, ki jih podvodni svet zahteva, kot oni? Svetloba pod morsko gladino je popolnoma drugačna kot na kopnem. Če se potopite s kamero, ki nima barvnih filtrov, bo slika bolj kot ne zelena oz. modra. Kamera Paralenz pa ima vgrajen senzor za pritisk, ki samodejno uravnava barve in jih prilagaja globini. Če se boste spustili globlje od 20 metrov, se bo samodejno prižgala tudi svetilka, ki bo znatno izboljšala svetlobne pogoje. V kameri je tudi senzor za temperaturo, ki se vam bo prikazovala ves snemalni čas. Na mobilnik si naložite aplikacijo Paralenz Dive, ki prikazuje, kdaj ste posnetke naredili, ter vodi celotno statistiko vaših aktivnosti. Seveda boste 4K-posnetke zaradi vgrajenega Wi-Fi-ja lahko delili tudi na družbenih omrežjih. Ogrodje 155-gramske kamere je v celoti iz aluminija in polikarbonata, kar omogoča potop do 200 metrov globine.

Kamera Paralenz
Kamera Paralenz

Za Paralenz boste odšteli 649 evrov.

PREBERITE ŠE: NAJLEPŠE PODVODNE FOTOGRAFIJE

Galerija slik: Paralenz – kamera za potapljače

Dodatne Informacije

Več informacij:
paralenz.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Samsung SmartTag+ Ali vedno nekaj iščete?!