fbpx

Koncert: Riblja Čorba, koncertni spektakel ob 40-letnici skupine

Ob 40. jubileju skupine Riblja Čorba se obeta tudi doslej največji koncert skupine v Sloveniji in hkrati edini, ki bo počastil to častitljivo obletnico. Spektakel, na katerem bodo kot gostje nastopili Van Gogh, bo na sporedu 18. novembra v Areni Stožice.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Arena Stožice, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 15,00 €

Ena od največjih rock skupin z Balkana, ki se je v zgodovino rocka zapisala z uspešicami, kot so Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim, žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in mnogimi drugimi, bo prav na slovenskih tleh uradno zaznamovala svoj jubilej. Riblja Čorba namreč obstaja že 40 let in nedvomno je ena od skupin, ki je na ex-yu sceni pustila močan pečat.


Jubilej bodo počastili tudi posebni gostje: rock eksplozija Van Gogh in pa posebni gost presenečenja, ki je močno zaznamoval začetke delovanja skupine in bo na ljubljanskem koncertu z njimi odigral nekaj skladb iz tega obdobja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mhconcerts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!