fbpx

Paul Frank Industries

Šolske potrebščine trendovske blagovne znamke Paul Frank so sedaj na voljo tudi pri nas v vseh knjigarnah in papirnicah DZS po Sloveniji.   Paul Frank je leta 1997 kot nadebudni mladenič še z dvema prijateljema, v Kaliforniji pričel izdelovati unikatne denarnice in pasove za kitare, kot ...

Šolske potrebščine trendovske blagovne znamke Paul Frank so sedaj na voljo tudi pri nas v vseh knjigarnah in papirnicah DZS po Sloveniji.

 

Paul Frank je leta 1997 kot nadebudni mladenič še z dvema prijateljema, v Kaliforniji pričel izdelovati unikatne denarnice in pasove za kitare, kot darila za svoje znance. Zaradi uporabe pisanih materialov, predvsem vinila, ter malce odštekanih junakov, kot je opica Julius, je kmalu zaslovel po vsej Ameriki, nato pa še drugod. Njegovi izdelki so danes prepoznavni po vsem svetu, zaščitni znak pa je maskota Julius, opica, ki vsakomur privabi nasmeh. Motive črpa iz vsakdanjega življenja, zato se tudi krog njegovih izdelkov širi na predmete, ki nas v vsakdanjem življenju obkrožajo. Njegov prepoznavni podpis je tako moč najti na oblačilih, modnih dodatkih, šolskih potrebščinah ter celo na pohištvu in kolesih. Da bo Julius dobil veliko prijateljev tudi pri nas, pa so poskrbeli v vseh knjigarnah in papirnicah DZS po Sloveniji, kjer je na voljo celotna kolekcija šolskih potrebščin Paul Frank. Na spletni strani www.city-on.net pa lahko sodelujemo v nagradni igri in si prislužimo enega izmed nahrbtnikov blagovne znamke Paul Frank.

 

www.dzs.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.