fbpx

Pencil – kjer se srečata napredna tehnologija in čudovit dizajn

Pencil

FiftyThree je kreativni studio, ki je najprej predstavilo svojo aplikacijo Paper, nato so predstavili Book in sedaj je, pričakovano, na vrsti Pencil.

Osnovne Informacije
Znamka
Pencil
Model
Cena
50€
Trgovina

FiftyThree ustvarja orodja za mobilno kreativnost. Ideja se prične na papirju in zato so za začetek ustvarili aplikacijo Paper (ki ga je Apple poimenoval za aplikacijo leta). Z njo lahko skiciramo, rišemo, barvamo, pišemo, izpostavljamo, podčrtujemo, orisujemo, se igramo z oblikami …

Iz papirja nastanejo osupljive knjige po meri posameznika – in rodi se Book. FiftyThree se je v tej fazi povezal s podjetjem Moleskine in nastala je legendarna knjižica, ki na najlažji način omogoča, da delimo svoje ideje in svoje ustvarjalne kreacije z drugimi. Zadnji v fazi novitet podjetja FiftyThree je Pencil, torej svinčnik. Pa ne kakšen spletni svinčnik, temveč čudovit stilsko dovršen lesen fizični svinčnik, ki ga primemo v roke in z njim ustvarjamo po papirju – po opisanem Paper-ju.

Pencil odpira povsem nov svet kreativnih zmožnosti na Paper-ju in omogoča, da mislimo s svojimi rokami. Svinčnik daje izražanju na tej aplikaciji vso mogočo svobodo in, kot so zapisali njegovi ustvarjalci, gre za najbolj enostavno in ekspresivno orodje za izražanje idej. Z njim lahko rišemo in brišemo, s prsti pa dodamo dodatne elemente. Vsekakor zanimivo, a kar se zdi pri Pencilu najbolj fascinantno je to, na kako eleganten način se srečata napredna tehnologija in čudovit dizajn.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!