Pero Wacom Pro Pen Slim: brez bolečin med pisanjem

Wacom Pro Pen Slim: pametno pero, ki prepreči bolečine med pisanjem.

Walcom je izdelal Pro Pen Slim, elektronsko pero, ki je sposobno razlikovati moči pritiska, nagibe peresa, ima radirko in preprečuje bolečine, ki nastanejo med pisanjem. Združljivo je z drugimi napravami in izjemno privlačnega videza.

Navadna peresa, ki jih dobimo poleg grafičnih tablic ali jih zanje kupimo, so debelejša, zato se moramo nanje navaditi, po dolgotrajni uporabi pa lahko povzročijo bolečine ali celo krče v prstih. Wacom je zato izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim, ki ni samo tanjše, pač pa tudi oblikovano, da je dolgotrajnejša uporaba udobnejša.

Wacom je izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim.
Wacom je izdelal elektronsko pero Pro Pen Slim.

Elektronsko pero Pro Pen Slim, ki za delovanje ne potrebuje baterije, ima tipala, s katerimi prepozna 8196 moči pritiska konice na podlago, poleg tega pa tudi 60 ravni nagiba v eni in v drugi smeri.

Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami.
Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami.

Pero Pro Pen Slim je združljivo s tablicami Cintiq Pro, Cintiq 16, MobileStudio Pros in Intuos Pro.

Pero Pro Pen Slim je na trenutno na voljo na Japonskem.
Pero Pro Pen Slim je na trenutno na voljo na Japonskem.

Pero Pro Pen Slim je na trenutno na voljo na Japonskem in boste zanj odšteli približno 70 evrov brez davka, kmalu pa bo na voljo tudi drugje po svetu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
store.wacom.jp

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!