fbpx

Petkovškova zimska pravljica 2018: bogatejša kot lani

Ljubljana je v zimskem času resnično pravljična. Letos bo še posebej, saj boste lahko do 6. januarja 2019 uživali v Petkovškovi zimski pravljici, ki bo bogatejša kot lani. Sprehod po mestu se bo zagotovo splačal.

Na Petkovškovem nabrežju v centru Ljubljane, na enem najlepših predelov ob Ljubljanici boste lahko vse do januarja uživali v zelo bogatem pogramu. Na Petkovškovi zimski pravljici si boste lahko ogledali lesene skulpture Zgodbe Ljubljane, ki prikazujejo ljubljansko zgodovino.

Organizatorji so prostor namenili tudi ekološkim temam, in sicer boste lahko uživali v desetih ekoloških božično-novoletnih drevescih. Ta bodo januarja vrnili nazaj v njihovo primarno okolje, v gozd. Ob Mesarskem mostu se bodo predstavljali tudi trije rokodelci s certifikati, EvilEve, Art Flamma in Bunny Way.

Ob LjubljanicI boste lahko vse do januarja uživali v zelo bogatem pogramu.
Ob LjubljanicI boste lahko vse do januarja uživali v zelo bogatem pogramu.

V okviru oživitve nabrežja boste lahko uživali tudi v koncertnih in didžejevskih dogodkih. Letos bo odprta tudi curling steza iz umetnega ledu, na kateri se boste lahko brezplačno pomerili med 20. in 23. ter 26. in 30. decembrom. O programu vas bodo organizatorji sproti obveščali.

Na ogled bodo tudi ekološka božično-novoletna drevesca.
Na ogled bodo tudi ekološka božično-novoletna drevesca.

Petkovškovo nabrežje ponuja v lokalih in na vrtovih številne gostinske in kulinarične dobrote, poleg tega pa tudi trgovinice s posebno ponudbo. Tako je izbira Petkovškovega nabrežja prava izbira za zimski sprehod po praznični prestolnici.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!