Pink October Yoga: Melon & Lime z jogo osvešča o raku dojk

Zadnjič posodobljeno: :

Oktober je mednarodni mesec osveščanja o raku dojk. Ob tej priložnosti je slovenska joga znamka Melon & Lime združila moči z nemško dobrodelno organizacijo Yoga for Cancer v edinstvenem dobrodelnem spletnem dogodku: Pink October Yoga, dan joge za dober namen.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

melonandlime.com

Organizator

Pink October Yoga

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5,00 €

11. oktobra se lahko udeležite serije sedmih različnih ur joge kar iz udobja svojega doma. Udeležba bo potekala na podlagi donacij, denar pa bo namenjen združenju Europa Donna Slovenija, ki podpira ženske in njihove bližnje med in po zdravljenju raka dojk in rakov rodil. Dogodek bo ponudil široko paleto ur joge za vsak okus in nivo znanja: od Yin, Vinyase in Nidre – do “zdravilne” ure joge namenjene posebej bolnikom z rakom. Svoje znanje bo predajalo sedem učiteljev joge iz kar treh držav – Slovenije, Hrvaške in Nemčije.

Udeležba na uri bo obiskovalca stala simboličnih 5 evrov za posamezno uro joge, razen ur namenjene bolnikom z rakom, ki bo brezplačna. Pink October Yoga je mednarodni dogodek, zato bo pet ur joge vodenih v angleščini, po ena pa v slovenščini in hrvaščini.

Pink October Yoga

Šport in dobrodelne akcije že dolgo hodijo z roko v roki. Povezava med jogo in zdravljenjem raka je še posebej smiselna, zaradi pozitivnih vplivov, ki jih ima vadba joge na posameznika. Joga je odlična preventivna praksa, saj pozitivno deluje na telo in um, pripomore k močnemu imunskemu sistemu in pomaga pri premagovanju vsakodnevnega stresa. Pacientom v procesu zdravljenja lahko pomaga pri premagovanju številnih stranskih učinkov zdravljenja in čustvenem stresu, ko se soočajo z diagnozo. Prav tako dolgoročno pripomore k ohranjanju zdravja in dobrega počutja.

Za prijavo na dogodek obiščite spletno stran dogodka, za dodatne informacije pa sledite Melon & Lime na socialnih omrežjih, Instagramu in Facebooku.

Dodatne Informacije

melonandlime.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj razkrivajo gube na obrazu o tvojem zdravju in osebnosti?