fbpx

Piran Rooftop Apartments: stilsko dovršeni apartmaji v prekrasnem Piranu

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nekdaj staro primorsko hišico so novi lastniki v celoti prenovili in jo opremili skladno s potrebami sodobnih popotnikov. Preverite Piran Rooftop Apartments.

Celotno stavbo so pred več kot desetletjem povsem porušili, na njenem mestu pa je zrasla sodobna počitniška hiša s krasnim apartmajem. Ta se nahaja na najvišjem nadstropju in meri nekaj več kot 60 m2, kar zadostuje za udobno preživljanje poletnih počitnic ali le vikend oddih na obali.

Apartma Piran Rooftop je opremljen skladno s potrebami današnjih popotnikov, v sodobnem in svežem slogu. Osrednji prostor sestavljajo kuhinja, jedilnica in dnevna, od tod je mogoč tudi vstop na prostorno teraso z zunanjim jedilnim prostorom. S terase se odprejo veličastni pogledi na Piran in okoliške hišice.

Apartma za do 5, tudi 7 oseb

Ob dnevnem prostoru sta kopalnica in prva spalnica z zakonsko posteljo, ko se vzpnete po stopnicah, pa najdete še drugo, v sklopu katere sta oblikovani dve ležišči. Na ta način lahko v apartmaju biva do 5 oseb, če potrebujete še kaj več, je mogoče tudi sedežno garnituro v dnevnem prostoru spremeniti v ležišče za dva.

Nekaj posebnega je tudi lokacija apartmaja, saj se nahaja tik ob obali, v središču dogajanje. Priljubljeni bari in restavracije so le nekaj korakov stran. Tartinijev trg je tako le nekaj sto metrov stran, kar predstavlja priročen večerni sprehod, na katerem si za po poti privoščite še kepico dobrega sladoleda.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.