fbpx

Pisana modna pomlad

Ikona stila, top model in fotografinja danskega in perujskega porekla Helena Christensen, večkrat opevana zaradi svojega smisla za modo, je oblikovala omejeno modno serijo otroških oblačil. Navdih za kolekcije je dobila pri sebi in svojem devetletnem sinu Mingusu, saj je oblikovala tisto, kar bi nosila onadva. Oblikovanje ...

Ikona stila, top model in fotografinja danskega in perujskega porekla Helena Christensen, večkrat opevana zaradi svojega smisla za modo, je oblikovala omejeno modno serijo otroških oblačil. Navdih za kolekcije je dobila pri sebi in svojem devetletnem sinu Mingusu, saj je oblikovala tisto, kar bi nosila onadva. Oblikovanje otroške kolekcije je bilo zanjo nekaj čisto novega. Name it je namenjena otrokom, starim do deset let, razdeljena pa je na tri kolekcije: Newborn za dojenčke, Mini za malčke in Kids za malo starejše. Linija Christensenove za Name it je sinonim za okolju in ljudem prijazno blagovno znamko, saj že vrsto let izdelujejo oblačila z karseda omejeno uporabo kemikalij. Helena je zato v kolekciji uporabljala predvsem organski bombaž, ki mu je dodala pridih sedemdesetih let. Živopisane barve, modni kroji in udobnost so letošnja modna zapoved za dinamično pomladno-poletne kolekcije otroških oblačil Name it. Igrivi dodatki pa bodo dodali piko na i modnemu izgledu naših malčkov. Znamka otroških oblačil Name it je na voljo v blagovnici Nama v Ljubljani.

www.nameit.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.