fbpx

Gugalnik in ure zabave

Peg Perego je italijanski proizvajalec otroške opreme in s svojimi izdelki že več kot petdeset let prevaža in zabava otroke. Otroški gugalnik Peg Perego Melodia bo poskrbel za udobnost in zabavo našega malčka na poti ali doma, saj ima v naslonjalu vgrajene zvočnike, prek katerih lahko otrok posluša ...

Peg Perego je italijanski proizvajalec otroške opreme in s svojimi izdelki že več kot petdeset let prevaža in zabava otroke. Otroški gugalnik Peg Perego Melodia bo poskrbel za udobnost in zabavo našega malčka na poti ali doma, saj ima v naslonjalu vgrajene zvočnike, prek katerih lahko otrok posluša glasbo, ki ga pomirja. Kontrolna plošča omogoča nastavitev štirih melodij in pomirjujočih zvokov. Malčka v gugalniku zabava tudi igralni lok z visečimi zanimivimi igračkami. Nagib naslonjala za hrbet je nastavljiv v tri različne položaje. Ležalnik je opremljen tudi s sončno strehico, ki jo lahko poljubno namestimo ali odstranimo. Prevleka je iz mehkega in koži prijaznega materiala za nežne dotike našega malčka. Gugalnik lahko po želji fiksiramo in ga uporabljamo tudi kot ležalnik. Prav tako enostavno in hitro je zlaganje ter prenašanje gugalnika, ki je opremljen z ročajem za prenašanje. Gugalnik lahko izbiramo med 5 barvami. Cena: 107 evrov.

www.pegperego.si
www.baby-center.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.