fbpx

Naredi si sam

Avstrijski KTM je za lastnike štiritaktnih motorjev iz serije SX pripravil posebne komplete, s katerimi lahko svoj običajni KTM predelajo v tovarniški motor za hitrostne vožnje. V kompletih – letos bosta na prodaj dva: eden za motor 250 SX-F, drugi za 450 SX-F – so različne motorne komponente, ki ...

Avstrijski KTM je za lastnike štiritaktnih motorjev iz serije SX pripravil posebne komplete, s katerimi lahko svoj običajni KTM predelajo v tovarniški motor za hitrostne vožnje. V kompletih – letos bosta na prodaj dva: eden za motor 250 SX-F, drugi za 450 SX-F – so različne motorne komponente, ki omogočajo izboljšanje zmogljivosti motorja in s tem boljše rezultate na hitrostnih tekmovanjih tudi tistim, ki ne tekmujejo v tovarniški ekipi. Zaloga kompletov je omejena, cena pa se giblje od 3.690 do 4.490 evrov brez DDV.

www.ktm.at

Naslednje
Nove smernice

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.