fbpx

Nove smernice

Očitno je, da nemški proizvajalec platišč Tomason v zadnjem času postavlja nova merila in smernice pri oblikovanju platišč. Letošnji model TN5 odstopa od ustaljenih smernic v dizajnu, saj združuje privlačnost petkrakih platišč s trdnostjo večkrakih. Skrivnost je v zgradbi posamičnega kraka, ...

Očitno je, da nemški proizvajalec platišč Tomason v zadnjem času postavlja nova merila in smernice pri oblikovanju platišč. Letošnji model TN5 odstopa od ustaljenih smernic v dizajnu, saj združuje privlačnost petkrakih platišč s trdnostjo večkrakih. Skrivnost je v zgradbi posamičnega kraka, ki je sestavljen iz več manjših delov. S tem sta zagotovljeni večja trdnost in privlačnost. Zanimiva je tudi t. i. gunmetal barva, ki spominja na barvo, s katero so obdelane nekatere pištole. Proizvod smo opazili v A3M.

www.tomason.de

Prejšnje
Naredi si sam

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.