fbpx

Moden in udoben korak

Obutev Pediped je zasnovana tako, da je "naslednja najboljša stvar za na bose noge". Čeveljčki zagotavljajo naraven razvoj stopala in nudijo podporo ter zaščito v razvojnih stopnjah dojenčkovega stopala: od plazenja do prvih korakov. Čeveljčki Pediped so narejeni iz mehkega eko usnja in imajo zelo mehak nedrseč ...

Obutev Pediped je zasnovana tako, da je “naslednja najboljša stvar za na bose noge”. Čeveljčki zagotavljajo naraven razvoj stopala in nudijo podporo ter zaščito v razvojnih stopnjah dojenčkovega stopala: od plazenja do prvih korakov. Čeveljčki Pediped so narejeni iz mehkega eko usnja in imajo zelo mehak nedrseč usnjen podplat. Prav tako spodbujajo k naravnemu razvoju malčkovega stopala, saj imajo zelo prožen podplat in širok sprednji del, kar omogoča veliko prostora za malčkove prstke. Čeveljčki Pediped so idealni tako za notranjo kot zunanjo uporabo, saj je njihovo čiščenje in vzdrževanje zelo preprosto. Ko so umazani, jih očistimo z navlaženo krpo. Prav tako sta preprosto hitro obuvanje in zapenjanje z ježkom. Obutev Pediped, tako Originals kot Flex, izpolnjuje stroge standarde združenja American Podiatric Medical Association (APMA) za zdrav razvoj stopala. Čeveljčki zagotavljajo največje udobje in zaščito majhnim stopalom naših malčkov za hiter in igriv korak. Cena: od 24,75 do 27,50 evra.

www.malamasa.si

Prejšnje
Nove smernice

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.