fbpx

Velika motorična barvita kocka

Prav takšne so tudi lesene igrače svetovno znanega proizvajalca otroških igrač Woody. Lesene igrače Woody so narejene na osnovi dolgoletnih izkušenj in so odgovor na povpraševanje kupcev po visokokakovostnih in privlačnih lesenih igračah. Poleg visoke kakovosti in varnosti se igrače Woody ...

Prav takšne so tudi lesene igrače svetovno znanega proizvajalca otroških igrač Woody. Lesene igrače Woody so narejene na osnovi dolgoletnih izkušenj in so odgovor na povpraševanje kupcev po visokokakovostnih in privlačnih lesenih igračah. Poleg visoke kakovosti in varnosti se igrače Woody osredotočajo predvsem na razvoj otroka v različnih starostnih obdobjih, krepijo motorične spretnosti, spodbujajo učenje in vplivajo na psihološki razvoj otroka. Igrače Woody so preizkušene v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi in vključene v program Varna igrača. Med varne in ustvarjalne igrače spada tudi velika motorična in barvita kocka Woody. Velika motorična barvita kocka vsebuje labirint, ksilofon in živalice. Ne pozabimo, da so otroci zelo ustvarjalni in imajo najraje igrače, ki jih lahko uporabljajo na čim več različnih načinov. Igrač, pri katerih sami nimajo vpliva na igro, se prav hitro naveličajo. Cena: 26,90 evra.

www.baby-center.si

Naslednje
Prvo kopanje

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.