fbpx

Duża, zmotoryzowana kolorowa kostka

Takie właśnie są drewniane zabawki znanego na całym świecie producenta zabawek dla dzieci Woody. Drewniane zabawki Woody powstają w oparciu o wieloletnie doświadczenie i są odpowiedzią na zapotrzebowanie klientów na wysokiej jakości i atrakcyjne zabawki drewniane. Poza wysoką jakością i bezpieczeństwem, zabawki Woody...

Prav takšne so tudi lesene igrače svetovno znanega proizvajalca otroških igrač Woody. Lesene igrače Woody so narejene na osnovi dolgoletnih izkušenj in so odgovor na povpraševanje kupcev po visokokakovostnih in privlačnih lesenih igračah. Poleg visoke kakovosti in varnosti se igrače Woody osredotočajo predvsem na razvoj otroka v različnih starostnih obdobjih, krepijo motorične spretnosti, spodbujajo učenje in vplivajo na psihološki razvoj otroka. Igrače Woody so preizkušene v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi in vključene v program Varna igrača. Med varne in ustvarjalne igrače spada tudi velika motorična in barvita kocka Woody. Velika motorična barvita kocka vsebuje labirint, ksilofon in živalice. Ne pozabimo, da so otroci zelo ustvarjalni in imajo najraje igrače, ki jih lahko uporabljajo na čim več različnih načinov. Igrač, pri katerih sami nimajo vpliva na igro, se prav hitro naveličajo. Cena: 26,90 evra.

www.baby-center.si

Z Wami od 2004 roku

od roku 2004 badamy miejskie trendy i codziennie informujemy naszą społeczność obserwujących o najnowszych stylach życia, podróżach, stylu i produktach, które inspirują pasją. Od 2023 roku oferujemy treści w głównych językach świata.