Pizzeria Peruzza: družinska, inovativna in prepojena z novimi okusi

Pizzeria Peruzza
Zadnjič posodobljeno: :

Dobrodošli v družinsko, inovativno in z novimi okusi prepojeno Pizzerio Peruzza, kjer je v ponudbi tudi pica z ... NUTELLO!

Osnovne Informacije
Naslov

Pizzeria Peruzza
Peruzzijeva ulica 63
Ljubljana

Povezava

Pizzeria Peruzza

Urnik

Od ponedeljka do nedelje od 12.00 do 22.00.

Kontakt

041 779 977

Družina Struna je 11 let potovala s svojim avtodomom po celi Evropi, z otroki, starimi od 4 do 15 let. Potovanja štiričlanske družine so lahko finančno zahtevna, zato so ob dobri organizaciji gledali tudi na to, da so jedli dobro in ugodno. Tako je bila odločitev vedno znova pica. Te so bile različne, na tisoč in en način. Poskusili so jih na stotine, tudi v Bosni in Hercegovini ter Turčiji. Po njihovi oceni so najboljše pice na jugu Italije. Družina Struna sicer prisega na pice z zelenjavo in s pestom, ribje ter bele pice s slanino in tartufi.

Pizzeria Peruzza
Pizzeria Peruzza

Po dolgih letih potovanja in raziskovanja so se odločili za lastno picerijo. Tako je nastala družinska, inovativna in z novimi okusi prepojena Pizzeria Peruzza. Zanimivost je ta, da njihovo testo počiva 96 ur in vsebuje samo 8 g kvasa. Glavni picopek je Aleš Rekar, ki je med drugim tudi predsednik Združenja slovenskih picopekov.

Pizzeria Peruzza
Pizzeria Peruzza

Naj omenimo, da imajo v ponudbi tudi pico Nutella, ki je ena njihovih najljubših. Poleg 12 vrst pic vam postrežejo tudi odlične in sveže solate ter okusne sladice. Dobrodošli, da odkrijete in poskusite nove okuse.

Galerija: Pizzeria Peruzza

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/pizzeriaperuzza

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Večerja v Grajskem vinogradu: novo kulinarično doživetje