Planet Gemini PDA: mini prenosnik, namenjen kreativnim ljudem

Ali ustrezate opisu ciljnega kupca?

Tako imenovani dlančniki oziroma mali računalniki so v zadnjem času izgubili na priljubljenosti. Ta negativni trend si želijo s prenosnikom Gemini PDA prekiniti pri podjetju Planet.

Pri Planetu so nasprotniki mobilnih naprav na dotik, saj menijo, da je zaradi velike površine, ki jo na zaslonu zavzemajo tipkovnice, tipkanje na njih oteženo. Zato so se odločili, da pri izdelovanju novega izdelka uporabijo tipkovnico, ki je ločena od zaslona. Vse to je uporabniku na voljo na prenosniku, ki ni večji od večine modernih pametnih telefonov.

Mini računalnik poganja zadnje različica operacijskega sistema Android. Navdušuje z elegantnim ohišjem, ki ga sestavljata QWERTY tipkovnica in 5,7-palčni zaslon. Njegova teža je 400 gramov.

Planet Gemini PDA: mini prenosnik, namenjen kreativnim ljudem
Planet Gemini PDA: mini prenosnik, namenjen kreativnim ljudem

Gemini ima dva priključka USB-C, ki sta namenjena polnjenju in povezovanju z drugimi napravami. Prostor za shranjevanje je mogoče razširiti s kartico micro SD.

Ustvarjalci z Geminijem ciljajo predvsem na blogerje in kreativne ljudi, ki neprestano pišejo na mobilnih napravah. Prav tako menijo, da bi njihov izdelek prav prišel ljudem, ki službeno pogosto pošiljajo in berejo elektronsko pošto ter ustvarjajo različne vrste dokumentov.

Ali ustrezate opisu ciljnega kupca?
Ali ustrezate opisu ciljnega kupca?

Na voljo je model, ki ponuja omrežje 4G in WiFi, in različica z Wi-Fi-jem. V predprodaji boste Planet Gemini PDA lahko dobili že za preračunanih 487,61 evra.

Dodatne Informacije

Več informacij:
planetcom.co.uk

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Robotski “kuža” Unitree A1: zna te zaščititi, ti sledi in posname vajine dogodivščine