Under Armour HOVR Phantom Connected: superge, ki ti pomagajo, da bolje tečeš

Podjetje Under Armour, ki ga je leta 1996 ustanovil Kevin Plank, se je v zadnjih letih utrdilo kot viden igralec na trgu športne opreme. Tokrat navdušuje s tehnologijo HOVR, s katero se namerava zoperstaviti Nikeovemu Reactu in Adidasovemu Bounceu.

HOVR je Under Armourjev patent, ki je bil izdelan v sodelovanju s podjetjem Dow Chemical. Tekaški copati UA HOVR Phantom Connected so prvi, ki imajo to visokotehnološko peno. HOVR deluje v povezavi z luknjastim materialom, ki omogoča kar se da velik izkoristek vrnjene energije. Model je oblikovan tako, da v uporabniku vzbudi občutek breztežnosti.

Superge bo mogoče dobiti tudi s senzorjem Record, vgrajenim v copatovi notranjosti. Ta nam bo omogočal dostop do raznih tekaških statističnih podatkov, kot so denimo dolžina koraka, ritem in hitrost teka ter opravljena razdalja. Podatke si bomo lahko ogledali v aplikaciji za pametne telefone MapMyRun, ki je na voljo v spletnih trgovinah AppStore in Google Play.

Za model UA HOVR Phantom Connected bo treba odšteti 168,71 evrov. Copati veljajo za zelo odporne, zato  jih lahko uporabljate dalj časa.

Galerija – Under Armour HOVR Phantom Connected

Dodatne Informacije

Več informacij:
underarmour.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Dvignite noge v to pozo po 10 minut na dan in rezultat vas bo presentil!