fbpx

Under Armour HOVR Phantom Connected: superge, ki ti pomagajo, da bolje tečeš

Podjetje Under Armour, ki ga je leta 1996 ustanovil Kevin Plank, se je v zadnjih letih utrdilo kot viden igralec na trgu športne opreme. Tokrat navdušuje s tehnologijo HOVR, s katero se namerava zoperstaviti Nikeovemu Reactu in Adidasovemu Bounceu.

HOVR je Under Armourjev patent, ki je bil izdelan v sodelovanju s podjetjem Dow Chemical. Tekaški copati UA HOVR Phantom Connected so prvi, ki imajo to visokotehnološko peno. HOVR deluje v povezavi z luknjastim materialom, ki omogoča kar se da velik izkoristek vrnjene energije. Model je oblikovan tako, da v uporabniku vzbudi občutek breztežnosti.

Superge bo mogoče dobiti tudi s senzorjem Record, vgrajenim v copatovi notranjosti. Ta nam bo omogočal dostop do raznih tekaških statističnih podatkov, kot so denimo dolžina koraka, ritem in hitrost teka ter opravljena razdalja. Podatke si bomo lahko ogledali v aplikaciji za pametne telefone MapMyRun, ki je na voljo v spletnih trgovinah AppStore in Google Play.

Za model UA HOVR Phantom Connected bo treba odšteti 168,71 evrov. Copati veljajo za zelo odporne, zato  jih lahko uporabljate dalj časa.

Galerija – Under Armour HOVR Phantom Connected

Dodatne Informacije

Več informacij:
underarmour.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!